Ο Παναθηναϊκός του Εργκίν Αταμάν ζει με… σκαμπανεβάσματα τη φετινή σεζόν και αυτό δεν περνά απαρατήρητο.
Κάπως έτσι, ο Γκίτις Μπλαζεβίτσιους στο Urbonus podcast του Basketnews, σχολίασε τα όσα είπε ο Τούρκος προπονητής, μετά τη νίκη των Πράσινων επί της Ζαλγκίρις.
«Αιχμηρή» κριτική στον Αταμάν
Αφορμή, τα σχόλια του Αταμάν για τα social media: «Λυπάμαι γι’ αυτούς στα social media γιατί απόψε δεν μπορούν να μιλήσουν», είπε ο κόουτς του Παναθηναϊκού και έτσι ήρθε η… απάντηση του Μπλαζεβίτσιους:
«Μόλις είδα το σχόλιο του Εργκίν Αταμάν για τους “haters”, ξέρετε, όποιους και αν εννοούσε. Λέει ότι όλοι στα social media μιλάνε για εκείνον: “Αταμάν φύγε”, “είναι ο χειρότερος προπονητής στην Ευρώπη”, “στον κόσμο”. Αλλά “όλοι ξέρουν τα αποτελέσματά μου, οπότε δεν με νοιάζει”»
Και συμπλήρωσε φοβερή… ατάκα: «Φαίνεται όμως ότι σε νοιάζει λίγο, εφόσον το αναφέρεις στις δηλώσεις μετά τον αγώνα, έτσι δεν είναι;».
Παράλληλα, διαφώνησε με τον ισχυρισμό του Αταμάν για το αν έπαιξε καλά ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Ζαλγκίρις: «Και μετά έλεγε είπε ότι “μερικές φορές φέτος δεν παίξαμε καλό μπάσκετ, απόψε παίξαμε πολύ καλά κόντρα στη Ζάλγκιρις”. Λοιπόν, αν αυτή είναι η αξιολόγησή σου, έχω ένα πρόβλημα με αυτό, γιατί δεν θεωρώ ότι αυτό ήταν ένα ποιοτικό παιχνίδι από τον Παναθηναϊκό, όπως ανέφερες, αν θέλεις να είσαι ομάδα Final Four», τόνισε και έκλεισε την τοποθέτησή του:
«Αν αυτό είναι το κριτήριό σου για ένα “πολύ καλά παιγμένο παιχνίδι”, τότε και πάλι — δεν έχω τίποτα προσωπικό με τον Εργκίν Αταμάν — απλά πιστεύω ότι παίζουν κάτω από τις δυνατότητές τους και ίσως αυτός να είναι εν μέρει η αιτία»
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για το πρώτο ντέρμπι των πλέι-οφ της Super League κόντρα στην ΑΕΚ και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έδωσε το σύνθημα για την ομάδα του, λέγοντας πως έχει προετοιμαστεί καλά όλο αυτό το διάστημα.
LIVE: ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 20:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός για τα ημιτελικά του Final Four του Κυπέλλου Ελλάδος στο πόλο γυναικών.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ετοιμάζεται για την πρεμιέρα του Bastide UTS στη Νιμ της Γαλλίας και το ρίχνει στο τραγούδι, δηλώνοντας μάλιστα πως το τένις τον... κέρδισε στο νήμα από τη Eurovision!
Έβγαλε ειδήσεις το σεμινάριο της ΚΕΔ για τους διαιτητές και τους βοηθούς της Super League που έγινε το διήμερο 2-3 Απριλίου στην Αθήνα, Αρχισαν και τα σενάρια για τους νέους πίνακες διαιτητών