Παρασκευή 13 Μαρτίου 2026
weather-icon 21o
Λιτόχωρο: Στην εντατική τουρίστρια μετά από επίθεση αγέλης σκύλων

Λιτόχωρο: Στην εντατική τουρίστρια μετά από επίθεση αγέλης σκύλων

Τουρίστρια δέχθηκε επίθεση από αγέλη σκύλων στο Λιτόχωρο - Η γυναίκα φέρει δαγκωματιές σε όλο της το σώμα.

Σε εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης μια Γερμανίδα τουρίστρια, η οποία το μεσημέρι της Τετάρτης δέχθηκε επίθεση από αγέλη σκύλων στο Λιτόχωρο Πιερίας.

Η 60χρονη έκανε πεζοπορία σε περιοχή κοντά στον ΧΥΤΑ Λιτοχώρου μαζί με τον σύζυγό της και έναν φίλο τους, όταν δέχθηκε την επίθεση.

Από την επίθεση υπέστη τραύματα στο πρόσωπο, στο κεφάλι και στο σώμα και χρειάστηκε να χειρουργηθεί.

Σύμφωνα με το Mega, o αρμόδιος αντιδήμαρχος του δήμου Δίου-Ολύμπου συνελήφθη και κατηγορείται για παράβαση του νόμου της ευζωίας ζώων συντροφιάς και σωματική βλάβη από αμέλεια.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 13 Μαρτίου 2026
Απόρρητο