
Τι αναφέρει ο αναλυτής διαιτησίας της Euroleague για το τελευταίο σουτ του Χέιζ-Ντέιβις με την Παρί
Αναλυτής διαιτησίας τοποθετήθηκε για την φάση με τον Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις και τον Λεοπόλντ Καβαλιέρε…
Αρκετή σκόνη έχει σηκωθεί κυρίως από τον Παναθηναϊκό για την φάση με τον Καβαλιέρε και τον Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις, με τους πράσινους να θεωρούν πως έχει γίνει φάουλ από τον παίκτη της Παρί στον Αμερικανό φόργουορντ.
Ο αναλυτής διαιτησίας της Euroleague, Τοντ Γουόρνικ μίλησε στο Basketnews και ανέλυσε την φάση, η επαφή του παίκτη της Παρί συνιστά φάουλ υπέρ του σουτέρ, καθώς τα χέρια είναι εκτός κυλίνδρου.
Αναλυτικά όσα είπε για την φάση με τον Χέιζ-Ντέιβις
«Με 5’’ να απομένουν και το σκορ στο -2, ο Χέιζ-Ντέιβις εκτελεί τρίποντο. Στο ριπλέι φαίνεται πως ο Λεοπολντ Καβαλιέρ αμύνεται με τα χέρια εκτός κυλίνδρου και έρχεται σε επαφή με τον αγκώνα του σουτέρ. Βάσει κανονισμών, η επαφή στο χέρι του σουτέρ, ειδικά όταν το χέρι δεν είναι σε νόμιμη κατακόρυφη θέση, συνιστά φάουλ. Η φάση, αντικειμενικά, έπρεπε να δοθεί. Σε αυτό το σημείο, ο Εργκίν Αταμάν έχει ισχυρό επιχείρημα».
- Οι αρχές στην Ισπανία διέταξαν την εκκένωση οκτώ δήμων κοντά στο Τολέδο εξαιτίας της πυρκαγιάς
- Επίθεση στο Pride: «Η ελευθερία μας δέχτηκε σήμερα μια φρικτή επίθεση» λέει ο δήμαρχος του Βερολίνου
- Αυτοκίνητο έπεσε στην παρέλαση του Pride του Βερολίνου – Τουλάχιστον ένας νεκρός – Σύλληψη υπόπτου
- Το Ιράν ανακοίνωσε τις λίστες των ζημιών που έχει προκαλέσει στον αμερικανικό στρατό στη Μέση Ανατολή
- Συγκλονίζει ο οδηγός μηχανής που καταπλακώθηκε από τη σκαλωσιά στον Πειραιά – «Άρχισα να φωνάζω βοήθεια»
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 26.07.2026]



