Θρίαμβος για την Φενέρμπαχτσε η οποία πήρε τον πρώτο τίτλο της σεζόν στην Τουρκία, διαλύοντας με 91-74 την Μπεσίκτας στον τελικό του Κυπέλλου Τουρκίας, έχοντας σε καταπληκτικό βράδυ τον Ταρίκ Μπιμπέροβιτς που σημείωσε double-double.
Για την ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους φυσικά αυτός που ξεχώρισε ήταν Τουρκοβόσνιος που είχε 28 πόντους και 10 ριμπάουντ, ενώ ο Μπάλντουιν πρόσθεσε 21 πόντους, 6 ριμπάουντ και 9 ασίστ.
Η Μπεσίκτας ξεκίνησε καλά το παιχνίδι και προηγήθηκε με 24-22, με την Φενέρμπαχτσε να κερδίζει την δεύτερη περίοδο και να κλείνει το ημίχρονο μπροστά στο σκορ με +4 και 46-42. Την διαφορά έκανε το τρομερό τρίτο δεκάλεπτο της ομάδας του Γιασικεβίτσιους η οποία ξέφυγε με +14 και σκορ 70-56, τελειώνοντας ουσιστικά τη σεμνή τελετή από το τρίτο δεκάλεπτο.
Παρά την βαριά ήττα, για την Μπεσίκτας πάλεψαν και ξεχώρισαν ο Ντότσον με 17 πόντους και οι Μάθιους και Σανλί με 14 πόντους, με τον Σανλί να μαζεύει και 8 ριμπάουντ.
Ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, προσκαλεί τον Ολλανδό πιανίστα Diederik Wissels και την Πορτογαλίδα ερμηνεύτρια Ana Rocha για μια ξεχωριστή συνάντηση στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν είχε κανένα πρόβλημα απέναντι στην Έλτσε, τη νίκησε εύκολα 4-1 και μείωσε στον ένα βαθμό τη διαφορά της από τη Μπαρτσελόνα που την Κυριακή υποδέχεται τη Σεβίλλη. Γκολ από τα 70 μέτρα πέτυχε ο Αρντά Γκιουλέρ!
Στο 35ο λεπτό ο Μαυροπάνος νίκησε τους πάντες στον αέρα μετά από κόρνερ και ισοφάρισε με δυνατή κεφαλιά για το τελικό 1-1 της Γουέστ Χαμ με τη Σίτι, δίνοντας... αέρα τίτλου στην Άρσεναλ!
Το γκολ του 29χρονου Ιβοριανού επιθετικού, Ζερεμί Μπογκά, στο 38' χάρισε την πολύτιμη νίκη στη «Βέκια Σινιόρα», που πλέον, πέρασε στην 4η θέση (Champions League) και περιμένει το ντέρμπι, Κόμο-Ρόμα.