Νέα σενάρια στη Σερβία για Ομπράντοβιτς και Παναθηναϊκό!
Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς αποτελεί τον μεγάλο στόχο του καλοκαιριού για τον Παναθηναϊκό και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, σύμφωνα με τους Σέρβους…
Ο Παναθηναϊκός μπορεί να έχει το μυαλό του στον τελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στην Κρήτη, όμως τα σενάρια για την άκρη του πάγκου του δίνουν και παίρνουν στη Σερβία, με τους πράσινους να φαίνεται πως έχουν ως πρώτο στόχο τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ανεξάρτητα πώς θα καταλήξει η χρονιά με τον Εργκίν Αταμάν.
Οι φήμες από την πατρίδα το Ζοτς αναφέρουν ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θέλει να τον φέρει με λευκή επιταγή τόσο για το συμβόλαιο του όσο και για το μπάτζετ και το ρόστερ που θέλει να χτίσει.
Ο Μίροσλαβ Μπέριτς, μιλώντας στο Pick and Roll podcast, μίλησε για τον Ομπράντοβιτς και τις πιθανότητες επιστροφής του στον Παναθηναϊκό, ενώ αναφέρθηκε και στο μέλλον του Εργκίν Αταμάν.
Τα λόγια του για τον Ομπράντοβιτς και τον Παναθηναϊκό
Ο Σέρβος πρώην σούτινγκ γκαρντ του Πανελληνίου και της Παρτιζάν, και νυν σχολιαστής υποστήριξε πως γνωρίζει ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος επιθυμεί την επιστροφή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στον πάγκο των «πρασίνων», κάνοντας λόγο για μια διαχρονική επιθυμία που συνδέεται και με την οικογενειακή παράδοση.
Συγκεκριμένα ανέφερε: «Ξέρω ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τον “κυνηγά”. Η επιθυμία του πατέρα του ήταν κάποια μέρα να φέρει πίσω τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς στον σύλλογο», ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε πως, σε περίπτωση που ο Σέρβος τεχνικός αποδεχόταν ένα τέτοιο ενδεχόμενο, τότε «ο Αταμάν θα ήταν ήδη παρελθόν».
- Μυθικός Μαριάνοβιτς: Έπαιξε ντραμς και τριγωνάκι στην μπάντα του Αριζόνα (vid)
- Ο Αντονέλι πήρε την pole position κι έγραψε ιστορία στη Σανγκάη
- Λέικερς: Το δίλημμα του ΛεΜπρόν στην πιο κρίσιμη καμπή της σεζόν
- Η ανάρτηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα γενέθλια του Μεντιλίμπαρ (pic)
- Μονέκε για Βεζένκοφ: «Ο Σάσα είναι καλύτερος από εμένα»
- Η πιο αμφίρροπη Euroleague όλων των εποχών: Οι μάχες για τετράδα και εξάδα και το πρόγραμμα των ομάδων
- Η αποκάλυψη του Μούσα: «Αυτή η μεταγραφή μου ήταν μια πολύ κακή απόφαση»
- Το μήνυμα που έστειλε ο Μπαντής: «Καμιά φανέλα δεν έχει μεγαλύτερη σημασία από την αξία της ανθρώπινης ζωής»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 14.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/clay-leconey-LdyTTsIppB8-unsplash-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442