Καλαμάτα – Πανιώνιος 0-2: Διπλό και «φωτιά» στην κορυφή (vid)
Ο Πανιώνιος πήρε το ντέρμπι ανόδου στην Καλαμάτα (0-2) και έβαλε… φωτιά στον Νότιο Όμιλο της Super League 2, με τις δύο ομάδες να είναι ισόβαθμες στην κορυφή!
Μεγάλος Πανιώνιος μέσα στην Καλαμάτα! Οι Νεοσμυρνιώτες πήραν σπουδαίο «διπλό» με σκορ 2-0 στο ντέρμπι ανόδου στη Stoiximan Super League και έβαλαν… φωτιά στην κορυφή του Νοτίου Ομίλου της Super League 2.
Μετά από αυτό το αποτέλεσμα οι δύο ομάδες πλέον είναι ισόβαθμες στους 25 πόντους, ενώ απομένουν πέντε αγωνιστικές για τη λήξη των play offs, με το ενδιαφέρον να είναι τεράστιο όσον αφορά τον σύλλογο που θα καταφέρει τελικά να ανέβει στη μεγάλη κατηγορία.
Χωρίς γκολ το πρώτο ημίχρονο και δίχως πολλές φάσεις, με το ματς να έχει μπόλικη τακτική και μηδενικό ρίσκο. Όλα έγιναν στο β’ μέρος. Ο «Ιστορικός» μπήκε με τον πλέον ιδανικό τρόπο στο δεύτερο ημίχρονο, βρίσκοντας γκολ στο 53ο λεπτό με εκπληκτική αντεπίθεση. Ο Ντίαζ έκανε την ασίστ και ο Κρητικός στο τετ-α-τετ με τον Γκέλιο δεν αστόχησε, κάνοντας το 0-1.
Οι φιλοξενούμενοι άντεξαν την πίεση της Καλαμάτας, ο Γιαννακόπουλος έβγαλε το εντυπωσιακό ανάποδο ψαλιδάκι του Βαφέα και στο 98′ η σεμνή τελετή έλαβε τέλος. Στην εκπνοή ο Πανιώνιος έβγαλε την ιδανική αντεπίθεση, με τον Κιάκο να σκοράρει μετά το δοκάρι του Βοΐλη και να διαμορφώνει το τελικό 0-2.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Παρά το γεγονός οτι βρέθηκε να χάνει με 34-43 στο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ με εντυπωσιακή αντίδραση στο δεύτερο νίκησε τη Μούρθια με 79-73 στο πλαίσιο του πρώτου ημιτελικού του FIBA Europe Cup.
Ο Υπουργός Αθλητισμού της Ιταλίας, Αντρέα Αμπόντι, τόνισε μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό της Εθνικής ομάδας της χώρας από το προσεχές Μουντιάλ, ότι πρέπει να υπάρξουν παραιτήσεις από την Ομοσπονδία.
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού ξεκαθάρισε πως ο Τζέριαν Γκραντ δεν θα αγωνιστεί στο Παναθηναϊκός - Χάποελ Τελ Αβίβ, αφήνοντας να εννοηθεί πως ενδέχεται να απουσιάσει από την προσεχή «διαβολοβδομάδα».