
Αταλάντα – Γιουβέντους 3-0: Πανηγυρικά στoυς «4» του Κυπέλλου Ιταλίας οι «Μπεργκαμάσκι» (vid)
Η Αταλάντα ήταν καταιγιστική και με γκολ των Σκαμάκα, Σουλεμανά και Πάσαλιτς συνέτριψε τη Γιουβέντους με 3-0 και εξασφάλισε την πρόκρισή της στους «4» του ιταλικού Κυπέλλου.
Η Αταλάντα έγινε η δεύτερη ομάδα (προηγήθηκε η Ίντερ) που εξασφάλισε το «εισιτήριο» για τους ημιτελικούς του Coppa Italia, καθώς «πέταξε έξω» ένα από τα φαβορί της διοργάνωσης για την κατάκτηση του τροπαίου, τη Γιουβέντους.
Οι «μπεργκαμάσκι» επιβλήθηκαν εντός έδρας με 3-0 της «Βέκια Σινιόρα» με τα γκολ των Σκαμάκα (27′ πέναλτι), Σουλεμάνα (77′), Πάσαλιτς (85′) και, πλέον, περιμένουν να μάθουν τον αντίπαλό τους στην τετράδα που θα προκύψει από το νικητή του ζευγαριού, Μπολόνια-Λάτσιο (11/2).
Αταλάντα: Καρνεσέκι, Σκαλβίνι (76′ Κοσουνού), Τζιμσίτι, Αχανόρ, Τζαπακόστα (71′ Μπελανόβα), Ντε Ρόον, Έντερσον, Μπερνασκόνι, Ντε Κετελάρε (83′ Πάσαλιτς), Σκαμάκα (71′ Σουλεμανά), Ρασπαντόρι (76′ Κρστόβιτς).
Γιουβέντους: Περίν, Καλουλού, Μπρέμερ, Γκάτι (64′ Μπογκά), Κέλι, Τουράμ, Λοκατέλι (74′ Κοπμάινερς), Κονσεϊσάο (81′ Ζεγκρόβα), ΜακΚένι, Καμπιάζο (81′ Οπέντα), Ντέιβιντ (74′ Χολμ).
???? ?? ????? ?#AtalantaJuve #CoppaItaliaFrecciarossa #GoAtalantaGo ⚫? pic.twitter.com/pVD6GrOLjl
— Atalanta B.C. (@Atalanta_BC) February 5, 2026
Τα ζευγάρια των προημιτελικών:
Ίντερ – Τορίνο 2-1
Αταλάντα – Γιουβέντους 3-0
10/2 22:00 Νάπολι – Κόμο
11/2 22:00 Μπολόνια – Λάτσιο
Ημιτελική φάση
Μπολόνια ή Λάτσιο – Αταλάντα
Ίντερ – Νάπολι ή Κόμο
- Υδρογονάνθρακες: Νέο βήμα για τις έρευνες – Η Chevron μπαίνει στο Block 10 στο νότιο Ιόνιο
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Στην Αθήνα οι 17 συλληφθέντες από τη βόρεια Ελλάδα – Η μεταγωγή τους στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία [βίντεο]
- Η Αγγλία στο κατώφλι ενός ιστορικού ευρωπαϊκού τρεμπλ – Η Άρσεναλ κυνηγά το επίτευγμα που μόνο η ιταλική Serie A κατάφερε το 1990
- Εξιχνιάστηκε υπόθεση εμπρησμού καταστήματος στη Γαστούνη – Πέντε κατηγορούμενοι, ανάμεσά τους τρεις ανήλικοι
- Βρετανία: Αντιμέτωπη με «χαμένη γενιά» καθώς η ανεργία των νέων αγγίζει το 1,25 εκατ.
- Δεκάδες κρούσματα γαστρεντερίτιδας στο Αττικόν – Σοβαρές καταγγελίες από το Σωματείο Εργαζομένων

