
UEFA: Απέρριψε αίτημα του ΠΑΟΚ για αναβολή του ματς με την Λιόν
Αρνητική απάντηση είναι η απάντηση της UEFA για αναβολή του ματς της Πέμπτης (29/1) με τη Λιόν, λόγω του τραγικού δυστυχημάτος στη Ρουμανία
O ΠΑΟΚ πρέπει να μαζέψει όσο το δυνατόν τα κομμάτια του για να παίξει κανονικά την ερχόμενη Πέμπτη (29/1) το ματς της τελευταίας αγωνιστικής με αντίπαλο τη Λιόν για την 8η και τελευταία αγωνιστική της League Phase του Europa League.
Η UEFA απάντησε πως είναι αδύνατη η αναβολή της αναμέτρησης της τελευταίας αγωνιστικής της League Phase του Europa League, συνεπώς ο «δικέφαλος του βορρά» θα ταξιδέψει κανονικά για τη Γαλλία την Τετάρτη, εν μέσω πένθους για την ανείπωτη τραγωδία.
Την ίδια στιγμή, πάντως, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ αιτήθηκε κι εκείνη την αναβολή της δικής της αναμέτρησης, για εγχώρια βέβαια διοργάνωση για την Stoiximan GBL, ώστε να μη διεξαχθεί η αναμέτρηση του ερχόμενου Σαββάτου απέναντι στη Μύκονο.
- Χανιά: Πώς έγινε το τροχαίο με το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ – Νοσηλεύτρια στο ίδιο νοσοκομείο η οδηγός του ΙΧ
- Φαινόμενο Ζεντάγια: Ξέφυγε από την κατάρα της Ντίσνεϊ, έγινε ατρόμητο Gen Z icon αξίας 40 εκατομμυρίων
- Κυψέλη: Μυστήριο με την σορό γυναίκας που εντοπίστηκε σε βαλίτσα – Αναμένονται απαντήσεις από τη νεκροψία-νεκροτομή
- Ο Μπόρχα Ιγκλέσιας «έκραξε» τη FIFA για τις τιμές των εισιτηρίων στον τελικό του Μουντιάλ
- Σεισμός 5,5 Ρίχτερ στο Περού – Τουλάχιστον πέντε οι νεκροί, άγνωστος ο αριθμός των αγνοουμένων
- Δεν είναι παραμύθι – Φαβορί ο Κίμι για τον παγκόσμιο τίτλο


