Βενεζουέλα: Ο γιος του Μαδούρο καλεί τους υποστηρικτές του να βγουν στον δρόμο
«Θα μας δείτε στον δρόμο, θα μας δείτε δίπλα σε αυτόν τον λαό, θα μας δείτε να υψώνουνε τις σημαίες της αξιοπρέπειας», δηλώνει ο γιος του Μαδούρο, καλώντας τους υποστηρικτές του να βγουν στον δρόμο.
Ο βουλευτής και γιος του προέδρου της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο κάλεσε χθες Κυριακή τους υποστηρικτές του να κινητοποιηθούν και να βγουν στον δρόμο μετά την απαγωγή του πατέρα του από τις Ηνωμένες Πολιτείες (στη φωτογραφία αρχείου του Reuters/Gaby Oraa, επάνω, ο γιος του Νικολάς Μαδούρο).
«Θέλουν να μας δουν αδύναμους, δεν θα μας δουν αδύναμους», δηλώνει ο γιος του Μαδούρο
«Θα μας δείτε στον δρόμο, θα μας δείτε δίπλα σε αυτόν τον λαό, θα μας δείτε να υψώνουνε τις σημαίες της αξιοπρέπειας», δήλωσε ο Νικολάς Μαδούρο Γκέρα, γνωστός και ως Νικολασίτο, σε ηχητικό μήνυμα που μεταδόθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Η ομάδα του επιβεβαίωσε τη γνησιότητα της δήλωσης στο Γαλλικό Πρακτορείο. Μια συγκέντρωση υποστηρικτών του Μαδούρο άρχισε νωρίς το απόγευμα στο Καράκας, παρατήρησε το Γαλλικό Πρακτορείο.
«Θέλουν να μας δουν αδύναμους, δεν θα μας δουν αδύναμους», πρόσθεσε ο βουλευτής, ο οποίος, όπως ο πατέρας του και η μητριά του, είναι μεταξύ των έξι κατηγορουμένων για «ναρκοτρομοκρατία» από την αμερικανική δικαιοσύνη.
«Είμαι αποφασισμένος»
«Δεν θα τα καταφέρουν… Το ορκίζομαι στη ζωή μου, το ορκίζομαι στον πατέρα μου, το ορκίζομαι στη Σίλια»” δήλωσε. «Είμαι αποφασισμένος. Είμαστε αποφασισμένοι και η οικογένειά μου είναι αποφασισμένη και δυνατή».
Επειτα από μήνες πληγμάτων σε πλοία με την κατηγορία ότι διακινούσαν ναρκωτικά, οι Ηνωμένες Πολιτείες πραγματοποίησαν το Σάββατο μια θεαματική επιχείρηση απαγωγής του Νικολάς Μαδούρο, 63 ετών, και της συζύγου του, Σίλια Φλόρες, 69 ετών.
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας