Έτοιμος για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Ηρακλή (17/12, 18:00) για την 4η και τελευταία αγωνιστική της League Phase του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson είναι ο Ολυμπιακός.
Οι Ερυθρόλευκοι προπονήθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης και μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.
Σε αυτή βρίσκεται ο Παναγιώτης Ρέτσος, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και συμπεριελήφθη στην αποστολή για το αυριανό παιχνίδι.
Αντίθετα εκτός έμειναν οι τραυματίες Πασχαλάκης και Μπιανκόν, όπως και οι Μαρτίνς, Γκαρθία, Πνευμονίδης, Καμπελά, αλλά και οι Ελ Κααμπί και Μπρούνο, με τους δύο τελευταίους να έχουν αναχωρήσει για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής.
Το Final Four της Euroleague στο T-Center πλησιάζει και το μεγάλο ερώτημα όλων είναι πόσο κόσμο θα έχει η κάθε ομάδα και τι γίνεται με τους φίλους του Ολυμπιακού.
Ο γνωστός δημοσιογράφος Φαμπρίτσιο Ρομάνο, με ανάρτησή του, υποστηρίζει πως υπάρχει οριστική συμφωνία ανάμεσα στον Ζοσέ Μουρίνιο και την Ρεάλ Μαδρίτης για την επιστροφή του Πορτογάλου στον πάγκο της.