Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο διέγραψε όλες τις φωτογραφίες του με τους Μπακς! -Τί συνεβη (pic)
Σε μια κίνηση που προκαλεί αρκετά ερωτηματικά, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο διατήρησε στα social media, μόνο την φωτογραφία από την κατάκτηση του πρωταθλήματος του NBA, αλλά και του NBA Cup!
Τα ξημερώματα οι Μιλγουόκι Μπακς υπέστησαν ακόμη μία ήττα το τελευταίο διάστημα αφού έχασαν από τους ουραγούς της Ανατολής Ουάσινγκτον Γουίζαρντς με 129-126. Αυτό μάλιστα ήταν το όγδοο αρνητικό αποτέλεσμα στα εννιά προηγούμενα ματς, ενώ είχε προηγηθεί και ένα σερί με επτά σερί ήττες.
Κι ενώ λοιπόν τα πράγματα δεν πάνε καλά για τα «ελάφια» ήρθε μια κίνηση από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να βάλει… φωτιά στο ήδη τεταμένο κλίμα. Συγκεκριμένα, ο «Greek Freak» διέγραψε σχεδόν όλες τις φωτογραφίες του με τους Μπακς από το Instagram, κρατώντας μόνο εκείνη που κρατά το πρωτάθλημα με το βραβείο του MVP των τελικών και εκείνη με το NBA Cup.
Όπως ήταν λογικό η κίνηση αυτή έχει προκαλέσει πολλά ερωτηματικά, ειδικά αν αναλογιστούμε πως το καλοκαίρι που μας πέρασε το μέλλον του Έλληνα σούπερ σταρ στον σύλλογο του Ουισκόνσιν ήταν αβέβαιο. Με τα ρεπορτάζ από τις ΗΠΑ να επιβεβαιώνουν ότι είχε συνομιλήσει και με τους Νιου Γιορκ Νικς.
Μένει πλέον να δούμε αν σημαίνει κάτι περισσότερο η πράξη του Αντετοκούνμπο (ο οποίος έχει ακόμα 1+1 χρόνια στο συμβόλαιό του) ή αν τελικά δεν υπάρχει τίποτα.
Ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, προσκαλεί τον Ολλανδό πιανίστα Diederik Wissels και την Πορτογαλίδα ερμηνεύτρια Ana Rocha για μια ξεχωριστή συνάντηση στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Ο Ματίας Λεσόρ μίλησε για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση και ήταν εμφανές το πόσο χαρούμενος ήταν που αγωνίστηκε μετά από τόσο καιρό νιώθοντας καλά το κορμί του.