Μύθος Χουάντσο: Κέρασε τους συμπαίκτες του μπέργκερ μετά τη νίκη επί της Ρεάλ (pic)
Μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Ρεάλ στη Μαδρίτη, ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ κέρασε τους συμπαίκτες του μπέργκερ από το κατάστημά του.
Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε ιδανικά τη «διαβολοβδομάδα» του, με εκτός έδρας νίκες απέναντι σε Παρί (101-95) και Ρεάλ Μαδρίτης (87-77). Μάλιστα, μετά τη νίκη επί της Ρεάλ, ο Χουάντσο κανόνισε οι συμπαίκτες του να γυρίσουν στην Αθήνα με… γεμάτο στομάχι.
Λίγες ώρες πριν την επιστροφή της αποστολής στην Ελλάδα, ο Ισπανός φόργουορντ πήγε τους συμπαίκτες του στο «Juancho’s BBQ», το οποίο είναι το κατάστημά του στη Μαδρίτη, και τους κέρασε μπέργκερ για τη νίκη της ομάδας.
«Juancho’s BBQ για όλη την ομάδα για τη νίκη» έγραψε στη φωτογραφία που δημοσίευσε ο Χουάντσο, στην οποία κρατάει δύο σακούλες γεμάτες μπέργκερ για τους παίκτες του Παναθηναϊκού.
Δείτε την ανάρτηση του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ

- Ο Πάολο Μαλντίνι στο προσκήνιο για την Εθνική Ιταλίας: Το δίλημμα της FIGC και οι ισορροπίες εξουσίας
- Πώς άρχισαν τα σοβαρά επεισόδια στο Βελιγράδι – Θέσεις μάχης από τους οπαδούς Ερυθρού Αστέρα και Παρτιζάν (vid)
- Απόβαση 2,5 δισ. ευρώ στην Ατλέτικο
- «Έπρεπε να κάνω κάτι» – Τι αποκαλύπτει η κόρη του Σουμάχερ για την κατάσταση του
- Ο Νίμπο θέλει Μπαρτσελόνα και πληρώνει το buy out στην Αρμάνι!
- Τι ισχύει με το συμβόλαιο του Μάικ Τζέιμς, την Μπαρτσελόνα και τον Πασκουάλ
- Ψάχνει διπλό πρωτιάς στη Γαλλία ο Ολυμπιακός
- Από τον Τζόρνταν στον Αντετοκούνμπο: Ποιοι είναι οι 50 πιο ακριβοπληρωμένοι αθλητές όλων των εποχών
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 03.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/nick-owuor-astro-nic-portraits-b25CZm2Nnco-unsplash-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442