
Η πρώτη συγκέντρωση της Εθνικής με Κωστούλα και Τεττέι (pics)
Οι παίκτες της Εθνικής μας ομάδας συγκεντρώθηκαν σήμερα (10/11) ενόψει των αγώνων με Σκωτία και Λευκορωσία, για τα προκριματικά του Μουντιάλ.
Η Εθνική μας ομάδα είχε σήμερα (10/11) την πρώτη συνάντηση, ενόψει των αγώνων με Σκωτία και Λευκορωσία, για την ολοκλήρωση των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχει αποκλειστεί μαθηματικά και θέλει να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με θετική εικόνα. Στην αποστολή βρίσκονται για πρώτη φορά μαζί ο Κωστούλας, Μουζακίτης και Τριάντης, ενώ ο Ιβάν Γιοβάνονιτς κάλεσε τον Τεττέι, αντί του τραυματία Φώτη Ιωαννίδη.
Παράλληλα, ο Σέρβος τεχνικός κάλεσε και τον Τάσο Μπακασέτα, ο οποίος επέστρεψε στην αγωνιστική δράση, παίρνοντας τη θέση του Γιάννη Κωνσταντέλια, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από το ντέρμπι της Λεωφόρου κόντρα στον Παναθηναϊκό.
Η ανάρτηση της Εθνικής ομάδας και οι φωτογραφίες με Κωστούλα και Τεττέι:
Gathered ?⚪️ pic.twitter.com/f6iMLLdhQK
— Ethniki Omada (@EthnikiOmada) November 10, 2025
- Charlotte Foucteau στο 11o Delphi Economic Forum: Η τεχνολογία φέρνει ταχύτητα και κλίμακα, αλλά η αξία δημιουργείται από τον άνθρωπο
- Η πρόληψη και η ενημέρωση σώζουν ζωές: Το Allwyn Care ενεργοποιεί την κοινωνία για την Υγεία
- Σοκάρει ο Χάσενχουτλ: «Παραλίγο να πεθάνω από τον χανταϊό»
- Η θάλασσα του Πειραιά γίνεται γιορτή και η πόλη πρωταγωνιστεί
- Κατρίν Ντενέβ: Η παγωμένη βασίλισσα της Κρουαζέτ επιστρέφει στις Κάννες – Ντεπαρτιέ, Χίτσκοκ και το νέο αίμα
- Χανταϊός: Μπορεί να προκαλέσει την επόμενη πανδημία; – Μόνο το πλήρωμα παραμένει στο κρουαζιερόπλοιο MV Hondius


