Τη στήριξή του στον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και στους παίκτες του Ολυμπιακού αποδεικνύει έμπρακτα για μια ακόμα φορά ο κόσμος του πειραϊκού συλλόγου.
Όπως ανακοίνωσε μέσω των social media η ΠΑΕ Ολυμπιακός, το αποψινό παιχνίδι με την Αϊντχόφεν (4/11, 22:00) για την 4η αγωνιστική της League Phase του Champions League είναι sold out και πλέον έχουν απομείνει ελάχιστα εισιτήρια VIP.
Οι οπαδοί του Ολυμπιακού εξαφάνισαν τα μαγικά χαρτάκια για τη σπουδαία αναμέτρηση με την ολλανδική ομάδα και το φαληρικό γήπεδο θα είναι κατάμεστο, όπως άλλωστε συμβαίνει σε όλα τα παιχνίδια των Πειραιωτών στο «Γ. Καραϊσκάκης» τους τελευταίους μήνες.
Ο κόσμος της ομάδας του μεγάλου λιμανιού θα δημιουργήσει για μια ακόμα φορά εντυπωσιακή ατμόσφαιρα, ενώ όπως έχει γίνει γνωστό, πριν την έναρξη του παιχνιδιού θα υψωθεί στις κερκίδες ένα εντυπωσιακό κορεό, που θα κάνει αίσθηση σε όλη την Ευρώπη.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Ο 23χρονος άσος της Νότιγχαμ Φόρεστ είναι ο μέσος του μέλλοντος κι ένα από τα κορυφαία αγγλικά μέσα ενημέρωσης, κάνει λόγο για «αποχρώσεις Πολ Γκασκόιν»
Νάναλι και Μπάρτλεϊ ήταν σούπερ, με την ΑΕΚ να γυρίζει από το -13 του ημιχρόνου, να νικά τη Μπανταλόνα με 87-84 κι να κάνει το 1-0 στη σειρά για την πρόκρισή της στο F-4 του BCL.
Παρά το γεγονός οτι βρέθηκε να χάνει με 34-43 στο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ με εντυπωσιακή αντίδραση στο δεύτερο νίκησε τη Μούρθια με 79-73 στο πλαίσιο του πρώτου ημιτελικού του FIBA Europe Cup.