Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, εκ των οποίων ο ένας ανήλικος σε νέα τραγωδία με μετανάστες που επέβαιναν σε φουσκωτό ανοιχτά της Ρόδου.
Το πρωί της Τρίτης (14/10) περιπολικό σκάφος του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής εντόπισε στη θαλάσσια περιοχή βόρεια της Ρόδου, πνευστή λέμβο με μετανάστες.
Διασώθηκαν 19 άνθρωποι και ανασύρθηκαν δύο πτώματα, ενός άνδρα και ενός ανήλικου.
Οι διασωθέντες μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στο λιμάνι της Ρόδου, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αναμένεται να ακολουθήσει η διαδικασία ταυτοποίησης και φιλοξενίας τους.
Ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, προσκαλεί τον Ολλανδό πιανίστα Diederik Wissels και την Πορτογαλίδα ερμηνεύτρια Ana Rocha για μια ξεχωριστή συνάντηση στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας