Μπόλικη δράση είχε το… κυρίως πιάτο της 5ης αγωνιστικής της Super League, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει τέσσερις αγώνες σε Νέα Φιλαδέλφεια, Ηράκλειο, Τρίπολη και Αγρίνιο.
Νωρίτερα η ΑΕΚ επιβλήθηκε του Βόλου στην έδρα της με 1-0. Έτσι η Ένωση έπιασε τον Ολυμπιακό στην κορυφή της βαθμολογίας και μαζί συγκατοικούν στους 13 βαθμούς. Από την άλλη, οι Θεσσαλοί παρέμειναν ψηλά και στους 6 πόντους.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.