Αποδοκιμασίες από τον κόσμο του ΠΑΟΚ μετά την απώλεια βαθμών με Παναιτωλικό
Ο ΠΑΟΚ έμεινε στο 0-0 με τον Παναιτωλικό στην 4η αγωνιστική της Super League και οι οπαδοί του αντέδρασαν με αποδοκιμασίες μετά το τέλος της αναμέτρησης.
Παρά το γεγονός ότι και το γκολ των φιλοξενούμενων στο 77′ ακυρώθηκε και στο 82′ η ομάδα του Πετράκη έμεινε με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Γκαρσία, παίκτες του Λουτσέσκου δεν κατάφερε να πετύχει ούτε ένα γκολ, με αποτέλεσμα οι ασπρόμαυροι τα… άκουσαν για τα καλά.
Είναι χαρακτηριστικό ότι μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Σιδηρόπουλου ακούστηκε από τις κερκίδες ένα μακρόσυρτο «00υυυυυυ», ενώ στην κίνηση των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ να πάνε προς τον κόσμο προκειμένου να ζητήσουν συγγνώμη οι αποδοκιμασίες έγινε ακόμη έντονες.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
Η Μάντσεστερ Σίτι έμεινε για 3ο σερί ματς χωρίς νίκη (1-1 με τη Μπράιτον) και πλέον η Άρσεναλ έχει τη δυνατότητα να ξεφύγει στο +8, εφόσον την Πέμπτη (8/1) νικήσει στο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ.