Απίστευτα πράγματα στη Λιβαδειά. Ο διαιτητής Τάσος Παπαπέτρου αλλοίωσε τον αγώνα του Λεβαδειακού με την ΑΕΚ, με μία απόφαση η οποία εξόργισε τους ανθρώπους της ομάδας του Νίκου Παπαδόπουλου. Και δικαίως.
Στο 53′ ο Λεβαδειακός πέτυχε γκολ με τον Τσάπρα, αλλά ο Παπαπέτρου γύρισε κακώς πίσω τη φάση και έδωσε φάουλ στους γηπεδούχους για μαρκάρισμα του Κουτέσα στον Κωστή. Ο ρέφερι της αναμέτρησης λανθασμένα δεν εφάρμοσε τον κανονισμό του πλεονεκτήματος, δεν άφησε να συνεχιστεί η φάση, την έκοψε αμέσως και έτσι το γκολ δεν μέτρησε ποτέ.
Αξίζει να σημειωθεί, μάλιστα, ότι ο Παπαπέτρου σφύριξε το φάουλ μετά την εκτέλεση του Τσάπρα και αφού η μπάλα είχε μπει στα δίχτυα. Μία απόφαση η οποία προκαλεί πολλά ερωτηματικά και συνιστά αλλοίωση του αποτελέσματος, με την ΑΕΚ να είναι εκείνη που προηγήθηκε τελικά στο 69′ με τέρμα του Κοϊτά.
Δείτε την επίμαχη φάση στο παρακάτω βίντεο:
οία προκαλεί πολλά ερωτηματικά και συνιστά αλλοίωση του αποτελέσματος, με την ΑΕΚ να είναι εκείνη που προηγήθηκε τελικά στο 69′ με τέρμα του Κοϊτά.
Αν και έχανε με 2-1 σετ από τον Ολυμπιακό στο «Μελίνα Μερκούρη», ο Μίλωνας ανέτρεψε την κατάσταση στο tie-break κι επικράτησε με 3-2 σετ για την 7η αγωνιστική της Volley League στους άνδρες.
Σαμπαλένκα και Κύργιος αναβιώνουν στις 28/12 τη «μάχη των φύλων», 52 χρόνια μετά το ιστορικό ματς της Κινγκ με τον Ριγκς. Μια αναμέτρηση που ήταν παραπάνω από ένα απλό παιχνίδι. Ήταν ένας αγώνας επιβίωσης, ένας πόλεμος απέναντι στον σεξισμό.
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Super League μετά τα τρία παιχνίδια του Σαββάτου (13/12) για την 14η αγωνιστική της Super League. Νίκες για Λεβαδειακό και ΟΦΗ, ισοπαλία στη Νεάπολη.
Χάρη σε δύο γκολ του Ραφίνια (70′, 86′) η Μπαρτσελόνα «λύγισε» με 2-0 την μαχητική Οσασούνα στο «Καμπ Νου» και απέκτησε διαφορά επτά βαθμών από τη 2η Ρεάλ Μαδρίτης.