Χαλκιδική: Συναγερμός για την εξαφάνιση δύο ανήλικων από τον Πολύγυρο
Τα δύο παιδιά 10 και 13 ετών χάθηκαν χθες, 12 Σεπτεμβρίου - Η ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού
Συναγερμό σήμανε το «Χαμόγελο του Παιδιού» για την εξαφάνιση δύο ανηλίκων 10 και 13 ετών από τον Πολύγυρο Χαλκιδικής.
Τα ίχνη του 13χρονου Αζούζ Σαϊέντ και του 10χρονου Σαμί Αλί, αιγυπτιακής καταγωγής, χάθηκαν στις 12 Σεπτεμβρίου.
Το Χαμόγελο του Παιδιού
Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε και άμεσα προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων των ανηλίκων, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι που θέτουν τη ζωή τους σε κίνδυνο.
Ο Αζούζ Σαϊέντ, έχει ύψος 1,40 μ., είναι αδύνατος, έχει καστανά κοντά μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε γκρι φούτερ, μαύρο τζιν παντελόνι και μαύρα αθλητικά παπούτσια με λευκές λεπτομέρειες.
Ο Σαμί Αλί έχει ύψος 1,45 μ., είναι αδύνατος, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε κόκκινη ζακέτα, άσπρο σόρτς και γκρι αθλητικά παπούτσια.

- Έκτακτο επίδομα παιδιού: Δεύτερος κύκλος πληρωμών τον Αύγουστο
- Ρωσία: Ουκρανική επίθεση με drone σε πολυκατοικία – Αναφορές για πιθανά θύματα
- Συνταγή: Μακαρόνια με κοκκινιστά κεφτεδάκια
- Η SpaceX έχασε 1,2 τρισ. κεφαλαιοποίηση σε ένα μήνα – Γερό «ξεπούλημα» στις μετοχές Τεχνητής Νοημοσύνης
- Ηπατίτιδα: Πλήρης έλεγχος ή και θεραπεία σε μια ασθένεια που δεν κάνει διακρίσεις
- Πώς τα δάση της Γαλλίας και της Ισπανίας μετατράπηκαν σε «προσάναμμα» – Οι άνεμοι και η «τέλεια καταιγίδα»
- Το γυάλινο μπολ που εξηγεί γιατί τα drones της Τεχεράνης επιβιώνουν των βομβαρδισμών
- Υψηλός κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιάς σε 13 περιοχές
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 28.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/kristijan-arsov-viAo6P8yqHI-unsplash-1-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442