H αμηχανία του Γκιόκερες με το viral τραγούδι των οπαδών της Άρσεναλ για τον χωρισμό του (vid)
Ο Σουηδός επιθετικός, Βίκτορ Γκιόκερες άκουσε για το viral τραγούδι που συνδέει τη μεταγραφή του με το τέλος της σχέσης του και προτίμησε να μην σχολιάσει.
Ο Βίκτορ Γιόκερες απολαμβάνει τους πρώτους μήνες στο Λονδίνο και στην Άρσεναλ, με τους φίλους της ομάδας να τον έχουν λατρέψει, αλλά ένα viral σύνθημα τον φέρνει σε αμηχανία.
Το τραγούδι, εμπνευσμένο από το «Push It» των Salt-N-Pepa, αναφέρει ότι ο Σουηδός «άφησε την κοπέλα του για να παίξει στα κόκκινα και λευκά», αναφερόμενο στον χωρισμό του με την Πορτογαλίδα ηθοποιό Ίνες Αγκιάρ πριν τη μεταγραφή του στη Λονδρέζικη ομάδα.
Όταν ρωτήθηκε για το τραγούδι, ο 27χρονος Βίκτορ Γκιόκερες περιορίστηκε να πει: «Δεν έχω σχόλια για το τραγούδι», δείχνοντας να θέλει να αλλάξει θέμα. Παράλληλα, δεν παρέλειψε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του για τη στήριξη των οπαδών: «Είναι φανταστικοί. Μου δείχνουν απίστευτη αγάπη μέσα και έξω από τα παιχνίδια».
Το viral συνθημα τον οπάδων της Αρσεναλ για τον Γιόκερες:
This Viktor Gyokeres chants is the best I’ve ever seen. “He dumped his girlfriend to play in red and white” 😂 pic.twitter.com/jeBgXEDIdK
— ArsenalMuse (@_ArsenalMuse) August 22, 2025
Σύμφωνα με πορτογαλικά δημοσιεύματα, ο Γκιόκερες και η Αγκιάρ χώρισαν στις αρχές του καλοκαιριού, με τον Σουηδό επιθετικό να ταξιδεύει στη Μύκονο και την ηθοποιό στη Φορμεντέρα για τις καλοκαιρινές τους αποδράσεις.
Η σχέση του Βίκτορ Γκιόκερες με την εντυπωσιακή ηθοποιό Ίνες Αγκιάρ είχε τραβήξει τα βλέμματα, με το ζευγάρι να συνδυάζει την αγάπη του για το ποδόσφαιρο με μια ζωή γεμάτη ταξίδια.
- Ουκρανία: Να σταματήσουν οι επιθέσεις σε πλοία και ενεργειακές υποδομές, ζητά η Τουρκία – Τι μετέφερε το πλοίο
- Γάζα: Τουλάχιστον 14 νεκροί σε 24 ώρες στη Γάζα – Ανάμεσά τους τρία παιδιά που πέθαναν από υποθερμία
- Μια ματιά στο Euphoria: Η Ζεντάγια έχει μπλεξίματα με την μαφία, ο Ελόρντι χορεύει γυμνός, η Σάφερ χαλαρώνει
- Αταμάν: Ο Παναθηναϊκός δεν είναι φαβορί για την Ευρωλίγκα – Ο Ομπράντοβιτς δεν είχε καλά αποτελέσματα»
- Βρετανία: Ο βασιλιάς Κάρολος μιλά για πρώτη φορά για τη μάχη του με τον καρκίνο
- Ο Λανουά κρίνεται και από τους ξένους διαιτητές


