
Ανείπωτη θλίψη στην κηδεία της Αλεξάνδρας Νικολαΐδου – Αντίο σε μία γυναίκα με όνειρα και φιλοδοξίες
Φίλοι και συγγενείς αποχαιρέτησαν την Αλεξάνδρα Νικολαΐδου στο κοιμητήριο Χολαργού
Στη θλίψη βυθίστηκαν συγγενείς, φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα της Αλεξάνδρας Νικολαΐδου, η οποία έφυγε από τη ζωή το Σάββατο 23 Αυγούστου, σε ηλικία μόλις 41 ετών, έπειτα από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο.
Σήμερα το μεσημέρι τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία στο Κοιμητήριο Χολαργού, σε κλίμα οδύνης.
Όπως σημείωναν άνθρωποι που γνώρισαν έστω για λίγο την 41χρονη Αλεξάνδρα, η απώλεια μιας γυναίκας με όνειρα και φιλοδοξίες που πρόλαβε να δώσει σκληρή μάχη με τον καρκίνο, τους βύθισε στο πένθος.
Συντετριμμένος ο Ντέμης Νικολαΐδης, ντυμένος στα μαύρα, αποχαιρέτησε τη σύντροφό του, έχοντας στο πλευρό του την κόρη του, Μελίνα.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης
Δίπλα του στάθηκαν πολλοί καλοί φίλοι και παλιοί συμπαίκτες, ανάμεσά τους οι Αντώνης Νικοπολίδης, Γιώργος Καραγκούνης και Κώστας Κατσουράνης.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής Κώστας Κατσουράνης

Ο Γιώργος Καραγκούνης
Ιδιαίτερα φορτισμένη ήταν και η παρουσία της Κατερίνας Καινούργιου, που είχε αποχαιρετήσει δημόσια τη φίλη της με συγκινητικά μηνύματα στα social media.
Στην κηδεία έφτασε κρατώντας ένα λευκό τριαντάφυλλο, συνοδευόμενη από τον αδελφό της.
Η απώλεια της Αλεξάνδρας Νικολαΐδου αφήνει πίσω της ένα δυσαναπλήρωτο κενό, με όσους την γνώριζαν να μιλούν για έναν άνθρωπο φωτεινό, με πάθος για τη ζωή.
- Άγρια κόντρα Γεωργιάδη – Κωνσταντοπούλου για την εμπρηστική επίθεση στην Θεσσαλονίκη
- Φωτιά στον Βαθύλακκο Θεσσαλονίκης – Επιχειρούν εναέρια
- ΗΠΑ: Πώς η Αμερική καθρεφτίζει την άνοδο και την πτώση των «νεκρών» αυτοκρατοριών
- ΣΥΡΙΖΑ: Όταν η ΝΔ δεν καταδίκαζε μολόφοτ, σφαίρες και αφίσες «wanted» – Αθλιότητα η εργαλειοποίηση της τραγωδίας στη Θεσσαλονίκη
- Media, Myth & Manhood: Ο Drake γίνεται μάθημα σε πανεπιστήμιο
- LIVE: Ρουμανία – Ελλάδα


