Ασταμάτητη η Τσέλσιστο London Stadium, πέτυχε την πρώτη της νίκη στη φετινή Premier League, καθώς «τσάκισε» 5-1 τη Γουέστ Χαμ για την πρεμιέρα της 2ης αγωνιστικής.
Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα μόλις στο 6ο λεπτό με τον Πακετά, όμως η αντίδραση των μπλε ήταν… καταιγιστική. Είναι χαρακτηριστικό οτι εκλεισαν το ημίχρονο με προβάδισμα δύο τερμάτων (3-1), ενώ πετύχει και τα πέντε γκολ τους πριν τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα! Έτσι έφτασαν με επιβλητικό τρόπο στην πρώτη τους νίκη στην Premiership και τους 4 συνολικά βαθμούς.
Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής και η βαθμολογία της Premier League:
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»