Πολύ κοντά στην αποχώρησή του από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται ο Αλεχάντρο Γκαρνάτσο, με τον  Αργεντινό winger να είναι μία ανάσα από την Τσέλσι, σύμφωνα με δημοσιεύματα στο εξωτερικό.

Ο 21χρονος εξτρέμ είναι «κομμένος» από τον Ρούμπεν Αμορίμ, δεν υπολογίζεται και περιμένει να ενταχθεί στο νέο του σύλλογο, ωστόσο για ακόμη μία φορά έδωσε αφορμή για… αρνητικά σχόλια.

Συγκεκριμένα, το φως της δημοσιότητας είδε μια φωτογραφία στην οποία την ώρα που «χτυπά» ένα νέο τατουάζ στο χέρι του, στο άλλο κρατά και καπνίζει ένα… ηλεκτρονικό τσιγάρο.

Αν και την περσινή σεζόν σε 58 συμμετοχές μέτρησε 11 γκολ και 10 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, και θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως θα αποχωρήσει από τη Γιουνάιτεντ πειθαρχικά ζητήματα έκαναν τον Αμορίμ να τον βάλει στο… ψυγείο και να αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τους «κόκκινους διάβολους».