Ο Γερμανός δημοσιογράφος του «Sky Sport», Φλόριαν Πλέτενμπεργκ, αναφέρθηκε και πάλι σε ρεπορτάζ του, στο ενδιαφέρον της Στουτγκάρδης για τον Γιάννη Κωνσταντέλια.
Όπως αναφέρει, οι Κυπελλούχοι Γερμανίας έχουν προχωρήσει πολύ την υπόθεση του άσου του ΠΑΟΚ και είναι αισιόδοξοι πως θα τον κάνουν δικό τους.
Όσα αναφέρει το δημοσίευμα:
«Η Στουτγκάρδη επικεντρώνεται αυτή τη στιγμή σε δύο παίκτες: τον Γιάννη Κωνσταντέλια και τον Κάσπερ Γιάντερ. Οι διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ και τη Νυρεμβέργη έχουν ξεκινήσει και βρίσκονται σε εξέλιξη.
Οι άνθρωποι της Στουτγκάρδης είναι πολύ αισιόδοξοι πως θα καταφέρουν να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή του Κωνσταντέλια. Όπως έχει ήδη αποκαλυφθεί, υπάρχει πλήρης συμφωνία με τον Γιάντερ. Και οι δύο υποθέσεις βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο».
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Μια ομάδα χωρίς σούπερσταρ, χωρίς μπάτζετ στα ουράνια, χωρίς πολυδιαφημισμένο προπονητή αλλά... ομάδα με τα όλα της και με μια έδρα -σχεδόν- απόρθητη, είναι η αντίπαλος του Παναθηναϊκού, Βαλένθια, στο δρόμο για το Final-4.
LIVE: Πανσερραϊκός – Ατρόμητος. Παρακολουθήστε live στις 16:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Πανσερραϊκός – Ατρόμητος για την 4η αγωνιστική των πλέι άουτ της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.