«Η Βίρτους Μπολόνια θέλει τον Βιλντόζα»
Σύμφωνα με δημοσίευμα από το εξωτερικό, ο Λούκα Βιλντόζα έχει προξενήσει το ενδιαφέρον της Βίρτους Μπολόνια.
Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε μια κατάσταση που επιδιώκει την ενίσχυσή του στην γραμμή των ψηλών, όμως, όπως είναι λογικό, οι νυν παίκτες του επίσης έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον διάφορων ομάδων της Euroleague που θέλουν να γεμίσουν το ρόστερ τους.
Ένας από αυτούς είναι και ο Λούκα Βιλντόζα, ο οποίος, όπως αναφέρει ο Ματέο Αντρεάνι, έχει τραβήξει το ενδιαφέρον της Βίρτους Μπολόνια, που θα προσπαθήσει να αλλάξει αρκετά πράγματα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Virtus Bologna is following the situation of Luca Vildoza.
Vildoza still has a year left in his contract with Olympiacos Piraeus but Dusko Ivanovic really appreciates him and Virtus can offer more minutes.https://t.co/lbQvL7yWLO
— Matteo Andreani (@matty_vanpersie) June 22, 2025
Τι λέει το ρεπορτάζ
Σύμφωνα με τον Ιταλό ρεπόρτερ, ο Βιλντόζα μπορεί να έχει έναν χρόνο συμβόλαιο με τους Ερυθρόλευκους, όμως θα μπορούσε να αποχωρήσει αν έβρισκε εγγυημένα περισσότερα λεπτά και καλύτερο ρόλο σε κάποιον άλλον σύλλογο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.
Όπως τονίζει στο ρεπορτάζ του στο «basketballsphere», ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς έχει σε υψηλή εκτίμηση τον έμπειρο γκαρντ και σε περίπτωση που αποφασίσει να αποχωρήσει από την ομάδα του Πειραιά, η Βίρτους Μπολόνια έχει έτοιμο ένα διετές συμβόλαιο να τον περιμένει.
- Φοινικούντα: «Ο θείος μου είχε καταλάβει ότι κάποιος θέλει το κακό του» – Τι λέει η ανιψιά του 68χρονου ιδιοκτήτη
- Πιο απολιτίκ δεν γίνεται – Ο Τομ Κρουζ λέει «όχι» σε ταινίες και βραβεία για να μην δείξει τις πολιτικές του προτιμήσεις
- Σαουδική Αραβία καλεί Σαλάχ: «Είναι ευπρόσδεκτος στο πρωτάθλημα»
- Στα Δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων οι δύο συλληφθέντες για τη Φοινικούντα
- Νεκρός σε προχωρημένη σήψη βρέθηκε 34χρονος σε διαμέρισμα στα Ιωάννινα
- Εξεταστική – ΟΠΕΚΕΠΕ: Η ώρα των απαντήσεων για τον «Φραπέ» – Δείτε live τη συνεδρίαση

