Αυτοί είναι οι διαιτητές του πρώτου τελικού της Stoiximan GBL
Ανακοινώθηκε από την ΕΟΚ η τριάδα των διαιτητών του πρώτου αγώνα της σειράς των τελικών της Stoiximan GBL ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.
Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ για τον πρώτο τελικό της Stoiximan GBL και η ΕΟΚ γνωστοποίησε τη διαιτητική τριάδα που θα σφυρίξει το παιχνίδι περίπου δύο ώρες πριν από το τζάμπολ της αναμέτρησης.
Ποιοι σφυρίζουν
Τον αγώνα στο ΟΑΚΑ (21:00), ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, θα «σφυρίξουν» οι Τσαρούχα, Τηγάνης, Κατραχούρας.
Η τριάδα προέκυψε από ορισμό της ΚΕΔ, ακριβώς όπως γινόταν σε όλη τη διάρκεια της τρέχουσας περιόδου και αυτό είναι κάτι που το είχε προαναγγείλει από εχθές (29/5) η ελληνική ομοσπονδία.
- Λανουά στους διαιτητές: «Πρόκληση η Ελλάδα για μένα – Αν μείνω κάποιοι θα είστε στην Super League 2»
- Σοκ για τον Μιρτσέα Λουτσέσκου: Υπέστη ξανά καρδιακή προσβολή
- Συγκλονίζει ο Εμπαπέ: «Με αποκαλούσαν μαϊμού – Ήθελα να φύγω από την εθνική Γαλλίας»
- Η Παρτιζάν «τρόλαρε» τον Ερυθρό Αστέρα: «Ήταν απλώς μία προπόνηση» (pic)
- Τι χρειάζεται ο Ολυμπιακός για το πλεονέκτημα έδρας – Το 4/4 που στέλνει στην κορυφή και οι ισοβαθμίες (pic)
- Οι Γουίζαρντς απολογήθηκαν για το κακόγουστο πρωταπριλιάτικο αστείο: Έκαναν οπαδό τους να πιστέψει ότι κέρδισε 100.000 δολάρια (vids)
- Ο Πάολο Μαλντίνι στο προσκήνιο για την Εθνική Ιταλίας: Το δίλημμα της FIGC και οι ισορροπίες εξουσίας
- Πώς άρχισαν τα σοβαρά επεισόδια στο Βελιγράδι – Θέσεις μάχης από τους οπαδούς Ερυθρού Αστέρα και Παρτιζάν (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 03.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/nick-owuor-astro-nic-portraits-b25CZm2Nnco-unsplash-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442