Γκος για τον τραυματισμό του: «Έχασα 11 μέρες πριν το Final 4» – Τι είπε για τους τελικούς με τον Παναθηναϊκό
Ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος αναφέρθηκε στον τραυματισμό του που επιδεινώθηκε μετά το Final Four και στους τελικούς του πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό.
Τη στιγμή που τα δημοσιεύματα για το μέλλον του Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος στον Ολυμπιακό δίνουν και παίρνουν, ο Αμερικανός γκαρντ έκανε ανάρτηση στο Instagram, στην οποία δίνει πλήρη εικόνα για τον τραυματισμό του και πήρε θέση για το γεγονός ότι ο Λούκα Βιλντόσα πήρε τη θέση του στην επτάδα των ξένων της Stoiximan GBL, για τους τελικούς με τον Παναθηναϊκό.
Αναλυτικά, όσα έγραψε στο Instagram:
«Για την ιστορία: Έχασα τις 11 τελευταίες μέρες πριν το Final Four. Έκανα διπλές θεραπείες κάθε μέρα με το επιτελείο της ομάδας -συν αυτή που έκανα μόνος μου- για να προλάβω να παίξω.
Είχα κάνει μια προπόνηση όταν φτάσαμε στο Άμπου Ντάμπι, έδωσα ό,τι μπορούσα στο παιχνίδι, αλλά επιδείνωσε την κατάστασή μου. Τώρα έχω έναν τραυματισμό που χρειάζεται τρεις εβδομάδες για να αποκατασταθεί.
Όπως πάντα, θα στηρίξω τα αδέρφια μου και το προπονητικό επιτελείο για να τελειώσουν αυτό που ξεκινήσαμε και να κατακτήσουν το πρωτάθλημα».
- Γάζα: Το Ισραήλ σκότωσε τρεις και τραυμάτισε εννιά ανθρώπους – Στους 21 οι νεκροί από το κρύο
- Αυτό είναι το πρόστιμο για τις αντιολισθητικές αλυσίδες – Πού είναι υποχρεωτικές
- Παναθηναϊκός: Δεν παίζουν Ναν και Φαρίντ κόντρα στο Περιστέρι Betsson
- «Βαρέθηκε να είναι τελευταία»: Η Γιούλη Τσαγκαράκη για το Ηράκλειο, τις «Σέρρες», την θεία Σταματίνα και το «ΙΚΤΟΛΑ»
- Χιόνια: Στα λευκά βόρεια και κεντρική Ελλάδα – Δείτε φωτογραφίες και βίντεο
- Ιράν: Άνοιξαν πυρ κατά διαδηλωτών – Η Τεχεράνη λέει ότι έχουν σκοτωθεί 109 μέλη των δυνάμεων ασφαλείας
