
«Δεύτερη επιλογή της Λάτσιο ο Ιωαννίδης»
Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Λάτσιο φέρεται να βρίσκεται ο επιθετικός του Παναθηναϊκού, Φώτης Ιωαννίδης.
Ο Φώτης Ιωαννίδης εξακολουθεί να απασχολεί τον ιταλικό Τύπο, καθώς επανέρχεται στο προσκήνιο σε δημοσίευμα της Τετάρτης (28/05) που τον παρουσιάζει ως μία από τις βασικές επιλογές της Λάτσιο για την ενίσχυση της επίθεσής της ενόψει της θερινής μεταγραφικής περιόδου.
Πιο συγκεκριμένα, ο επιθετικός του Παναθηναϊκού φέρεται να βρίσκεται στη δεύτερη θέση της σχετικής λίστας του ρωμαϊκού συλλόγου, πίσω από τον Νίκολα Κρστόβιτς της Λέτσε. Ο Μαυροβούνιος φορ πραγματοποίησε πολύ καλή σεζόν, μετρώντας 12 γκολ και 5 ασίστ σε 38 συμμετοχές, και αποτελεί τον βασικό στόχο της Λάτσιο.
Το δημοσίευμα
AGGIORNAMENTO IOANNIDIS: il greco piace molto soprattutto al Ds Fabiani, il costo oscilla tra i 18 e i 20 milioni di euro!https://t.co/t3EPFNrqhM#sslazio #lazio #lazionews #lazionewseu #Ioannidis #Panathinaikos #calciomercato #Fabiani #Lotito
— Lazionews.eu (@LazionewsEu) May 28, 2025
Ωστόσο, ο ανταγωνισμός για την απόκτηση του Κρστόβιτς είναι έντονος, καθώς αρκετοί ακόμη ιταλικοί σύλλογοι έχουν δείξει ενδιαφέρον, γεγονός που ενδέχεται να ανεβάσει σημαντικά το κόστος της μεταγραφής του.
La #Fiorentina osserva Fotis #Ioannidis : concorrenza in #SerieA #europacalciohttps://t.co/8X1ZM7R576
— Cristiano Abbruzzese (@EuropaCalcio) May 24, 2025
Σε κάθε περίπτωση, γίνεται ξεκάθαρο πως ο Ιωαννίδης συνεχίζει να έχει απήχηση στην Ιταλία, αφού εκτός από τη Λάτσιο, έχουν ακουστεί κατά καιρούς και τα ονόματα της Μπολόνια και της Φιορεντίνα ως πιθανοί προορισμοί του.
- Οι δασμοί του Τραμπ «γιόρτασαν» τα πρώτα τους γενέθλια – Πώς αναδιαμόρφωσαν τις παγκόσμιες αγορές
- Ινδία: Aγόρασε ρωσικό πετρέλαιο για πρώτη φορά μετά από 7 χρόνια
- Ρωσία: Τα ουκρανικά drones απειλούν τις εξαγωγές πετρελαίου
- Οδηγός παρέσυρε 15 άτομα σε παρέλαση στη Λουιζιάνα
- Ιταλία: Περιορισμοί στα καύσιμα στα αεροδρόμια της Μπολόνια, του Μιλάνου Λινάτε, του Τρεβίζο και της Βενετίας
- ΟΗΕ – Ορμούζ: Αναβολή χωρίς νέο χρονοδιάγραμμα στο Συμβούλιο Ασφαλείας για το σχέδιο απόφασης του Μπαχρέιν


