Η Μονακό κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό της Euroleague για πρώτη φορά στην ιστορία της, όπου όμως ηττήθηκε από τη Φενέρμπαχτσε.

Ο Μάικ Τζέιμς με ανάρτησή του στο Instagram αναφέρθηκε στην πορεία των Μονεγάσκων, ενώ στάθηκε και στον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε το καλοκαίρι, με τον γιατρό του να αναφέρει πως δεν γνώριζε αν θα επέστρεφε ποτέ στα γνωστά του επίπεδα.

Η ανάρτηση του Μάικ Τζέιμς:

«Στις 20 Ιουνίου υποβλήθηκα σε χειρουργική επέμβαση για δισκοκήλη στη μέση μου. Όπως μπορείτε να δείτε από την τρίτη φωτογραφία δεν μπορούσα να σταθώ όρθιος, πονούσε η αριστερή μου πλευρά μέχρι το πόδι.

Ο γιατρός μου είπε ότι πιθανότατα δε θα επέστρεφα μέχρι τον Δεκέμβριο και δεν ήξερε αν θα μπορούσα ποτέ να φτάσω στο ίδιο επίπεδο.

Το να περάσω από όλα αυτά και να φτάσω ως το τέλος της σεζόν χωρίς κανένα χαμένο παιχνίδι, ενώ μπορώ να αγωνίζομαι ακόμα στο υψηλότερο επίπεδο, είναι ένα από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα της καριέρας μου. Ακόμα και αν χάσαμε, το μέλλον είναι λαμπρό και θα επιστρέψουμε».