Ο Ρουμπέν Αμορίμ θα ζητήσει συγγνώμη από τους φιλάθλους της Γιουνάιτεντ στο ματς με την Άστον Βίλα
Ο Ρουμπέν Αμορίμ ετοιμάζεται να ζητήσει συγγνώμη στους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την πολύ κακή χρονιά που έκαναν οι «κόκκινοι διάβολοι».
Ο Ρουμπέν Αμορίμ στο παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Άστον Βίλα, ετοιμάζεται να ζητήσει συγγνώμη από τους φιλάθλους των «κόκκινων διαβόλων» για την πολύ κακή σεζόν που έκαναν.
Η Γιουνάιτεντ είχε την ευκαιρία στον τελικό του Europa League απέναντι στην Τότεναμ να σώσε την τελικά χαμένη παρτίδα, κατακτώντας το τρόπαιο ξανά μετά από οκτώ χρόνια.
Ωστόσο, η ομάδα του Άγγελου Ποστέκογλου τής χάλασε τα σχέδια, με την Τότεναμ χάρη στον χρυσό σκόρερ της Μπρέναν Τζόνσον να παίρνει το πρώτο της τρόπαιο μετά από 17 χρόνια και το πρώτο της ευρωπαϊκό έπειτα από το 1984.
Κάπως έτσι, ο τελικός του Europa League βύθισε στην απογοήτευση τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όχι μόνο γιατί έχασε το τρόπαιο, αλλά γιατί η νέα σεζόν θα τη βρει να απουσιάζει από τα Κύπελλα Ευρώπης για πρώτη φορά μετά από τη σεζόν 2014-15.
Πρόκειται για μία καταστροφική σεζόν, με τους κόκκινους διαβόλους να κινδυνεύουν να τερματίσουν ακόμα και 17οι εάν ηττηθούν από την Άστον Βίλα και η Τότεναμ κερδίσει ή έρθει ισόπαλη με την Μπράιτον.
Από τη μεριά του, ο Ρούμπεν Αμορίμ αναμένεται μετά το τέλος του αγώνα να ζητήσει δημόσια συγγνώμη από τους φιλάθλους της ομάδας, κάτι που αποκάλυψε ο ίδιος.
Η δήλωση του Ρούμπεν Αμορίμ
«Θα είναι μία συγγνώμη, νομίζω είναι ξεκάθαρο. Δεν έχω χρόνο για εξηγήσεις. Θα είμαι ειλικρινής με τους οπαδούς και θα πω ό,τι έχω στο μυαλό μου και ό,τι έχω στην καρδιά μου. Είναι παράδοση και πρέπει να την αντιμετωπίσουμε. Θα είναι το μεγαλύτερο λάθος αν δεν το κάνουμε αυτό.
Ξέρω ότι ο προπονητής απευθύνεται στο κοινό και θα το κάνω αυτό, είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω.Αν υπήρξε ποτέ μια σεζόν που πρέπει να το κάνουμε, είναι αυτή».
- Ολυμπιακός: Η προετοιμασία του Φαλ και η συνομιλία του Φουρνιέ με τον Ερτέλ (vid)
- Τέλος από την Εθνική Ιταλίας ο Γκατούζο
- Μόρις: «Όλοι θέλουν να κάνουν το καλύτερό τους παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό»
- Το τελευταίο «αντίο» στον Βασίλη Γκούμα (pics)
- Τιμωρία μιας αγωνιστικής σε Ναν, Λεσόρ και Ντόρσεϊ για όσα έγιναν στο ντέρμπι
- «Ο Ραζβάν Λουτσέσκου υποψήφιος για τη θέση του Μιρτσέα στην εθνική Ρουμανίας»
- Ο Ολυμπιακός ξεκινάει τα Stadium Tour στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»
- Τι είπε ο Λαπόρτα για την ανανέωση του Φλικ με την Μπαρτσελόνα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 03.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/nick-owuor-astro-nic-portraits-b25CZm2Nnco-unsplash-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442