Ο Λούκα Μόντριτς το απόγευμα του Σαββάτου αγωνίστηκε για τελευταία φορά με την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς δεν θα ανανέωσει το συμβόλαιο του με τους «μαδριλένους».

Η Ίντερ έχει κοιτάει πολύ ζεστά την περίπτωση του Κροάτη μέσου, καθώς σύμφωνα με την ισπανική ιστοσελίδα «fichajes», ήδη του έχουν προτείνει συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας.

Ο Μόντριτς με τη Ρεάλ μέτρησε το «αστρονομικό» νούμερο των 590 συμμετοχών, έχοντας 43 γκολ και 95 ασίστ. Κατέκτησε κάθε πιθανό τρόπαιο με τη «βασίλισσα», μεταξύ αυτών και έξι Champions League και τέσσερα πρωταθλήματα.

Τι γράφουν στο εξωτερικό για Μόντριτς και Ίντερ


Ένας θρύλος του ισπανικού συλλόγου, με τον Λούκα Μόντριτς να αποχαιρετάει την αγαπημένη του Ρεάλ Μαδρίτης και να ετοιμάζεται για νέες πολιτείες, καθώς θέλει να συνεχίσει το ποδόσφαιρο, τουλάχιστον για έναν ακόμα χρόνο.