Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 82-76 από τη Φενέρμπαχτσε στον πρώτο ημιτελικό του Final Four της Euroleague που γίνεται στο Άμπου Ντάμπι με την απογοήτευση στο πράσινο στρατόπεδο να είναι εμφανής μετά το τέλος του παιχνιδιού.
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος που παρακολούθησε από κοντά την προσπάθεια του Παναθηναϊκού, αποσύρθηκε στη φυσούνα των αποδυτηρίων, εκεί όπου παρακολούθησε τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης των «πράσινων» με τους Τούρκους, όντας εμφανώς απογοητευμένος με την εξέλιξη του ματς.
Δείτε το βίντεο με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο
🤯 Dimitris Giannakopoulos, the owner of Panathinaikos, has left the court and is watching the end of the semifinal from the corridor pic.twitter.com/CuKnkndDvx
Φεύγουν για το Κόπα Αφρικα ο Μπρούνο του Ολυμπιακού και ο Ντέσερς του Παναθηναϊκού καθώς κλήθηκαν στην Εθνική Νιγηρίας που ξεκινά τις υποχρεώσεις της στις 23/12
Ο Ζουλιάν Μπιανκόν μίλησε στο «Qsport» και αναφέρθηκε στα δύο τελευταία παιχνίδια του Ολυμπιακού στο Champions League και εξέφρασε την πίστη του για πρόκριση στα playoffs της διοργάνωσης.
Η Φενερμπαχτσέ έκανε γνωστό πως τα εισιτήρια για τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό (16/12) στην Ευρωλίγκα και την Αναντολού Εφές (14/12) στο τουρκικό πρωτάθλημα εξαντλήθηκαν.