Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Ναν: «Eίμαι πεινασμένος και φιλόδοξος»

Ναν: «Eίμαι πεινασμένος και φιλόδοξος»

Ο Κέντρικ Ναν μίλησε στη media day του Παναθηναϊκού ενόψει του ημιτελικού με τη Φενέρμπαχτσε και αναφέρθηκε στο κίνητρο που έχει για το Final Four. - Τι είπε για την επιστροφή του Ματίας Λεσόρ.

Η πιο μεγάλη ώρα της χρονιάς πλησιάζει και για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος αύριο (23/5, 18.00) κοντράρεται με τη Φενέρμπαχτσε στον πρώτο ημιτελικό του Final Four της Euroleague στο Άμπου Ντάμπι.

Ο Κέντρικ Ναν μίλησε για το προσωπικό του κίνητρο, το οποίο όπως ο ίδιος δήλωσε είναι μεγάλο, ενώ αναφέρθηκε και στην επιστροφή του Ματίας Λεσόρ, λέγοντας πως είναι πολύ χαρούμενος που ο Γάλλος σέντερ είναι μαζί τους.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Κέντρικ Ναν:

«Δεν είμαι ήρεμος, ποτέ δεν είμαι, αλλά είμαι πεινασμένος, είμαι φιλόδοξος και θέλω να τα καταφέρω».

Για το ότι η Εφές τον περιόρισε: «Δε νομίζω ότι με σταμάτησαν. Έβαλα μερικά καλά καλάθια. Αυτά είναι τα playoffs. Αυτό το Final Four είναι διαφορετικό. Είναι μονό παιχνίδι, οπότε πρέπει να συγκεντρωθείς σε κάθε λεπτομέρεια, σε κάθε κατοχή».

Για τον προσωπικό του γυμναστή από τις ΗΠΑ: «Επιστρέψαμε στα βασικά, αυτά είναι τα θεμέλιά μου, ηρεμεί το μυαλό μου, γιατί όπως είπα δεν είμαι ποτέ ήρεμος. Με κρατάει ήρεμο, με κρατάει συγκεντρωμένο, με κρατάει σε ρυθμό».

Για τον Λεσόρ: «Αγαπώ τον Ματίας, είμαι πολύ χαρούμενος που τον έχουμε πίσω. Είμαστε πάντα ανταγωνιστικοί σε υψηλό επίπεδο, όχι μόνο στο παρκέ. Είμαι πολύ χαρούμενος που τον έχουμε πίσω».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο