Φερεντσβάρος-Μαρσέιγ και Νόβι Μπέογκραντ-Μπαρτσελονέτα είναι τα ζευγάρια του Final 4 του Champions League υδατοσφαίρισης ανδρών, που θα διεξαχθεί στη Μάλτα. Με τις τέσσερις ομάδες να έχουν ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση, η τελευταία αγωνιστική της φάσης των «8» έμελλε να καθορίσει τη σειρά κατάταξης στους δύο ομίλους και συνεπακόλουθα τα ζευγάρια των ημιτελικών.
Η νίκη του Ολυμπιακού (12-8) επί της Μαρσέιγ έδωσε την ευκαιρία στη ΝόΒι Μπέογκραντ να πάρει την πρωτιά στον Α’ όμιλο και η σερβική ομάδα δεν την άφησε να πάει χαμένη. Με ένα γκολ του Αγγελου Βλαχόπουλου και άλλο ένα του Δημήτρη Σκουμπάκη, επικράτησε στην Κροατία 15-7 της Γιάντραν Σπλιτ, εξασφάλισε την πρώτη θέση και απέφυγε στον ημιτελικό την κάτοχο του τίτλου Φερεντσβάρος.
Οι πρωταθλητές Ουγγαρίας «σφράγισαν», όπως αναμενόταν, την πρώτη θέση του Β’ ομίλου, νικώντας εύκολα την Οραντέα 20-10, με πρώτο σκόρερ τον Στέλιο Αργυρόπουλο που σημείωσε τρία τέρματα. Η Μπαρτσελονέτα ξεπέρασε κι αυτή άνετα το εμπόδιο της Σαβόνα, αλλά περιορίστηκε στη δεύτερη θέση.
Τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής και οι τελικές βαθμολογίες στη φάση των «8»:
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Σέρβικο δημοσίευμα χαρακτηρίζει τον Ανδρέα Τεττέη ως τον «Λαμίν Γιαμάλ» της Ελλάδας, μετά το εντυπωσιακό ντεμπούτο του διεθνούς επιθετικού στην Ευρώπη.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη διάθεση εισιτηρίων για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Super League.