Ο Κωσταντίνος Τζολάκης αναδείχθηκε ως ο πολυτιμότερος παίκτης του Ολυμπιακού, στην ψηφοφορία που διενέργησε η Stoiximan Superleague, με τον τερματοφύλακα των «ερυθρολεύκων», να έχει ποσοστά διπλάσια από τον επιθετικό των «Πειραιωτών» Αγιούμπ Ελ Καμπί, που πήρε την δεύτερη θέση.
Έτσι, ο πορτιέρε των πρωταθλητών Ελλάδος «εξαργύρωσε» την πολύ σπουδαία σεζόν, που έκανε φέτος στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη με τις πολύ καλές εμφανίσεις του, με αυτή τη σπουδαία ατομική διάκριση.
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
LIVE: Κηφισιά - Πανσερραϊκός. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Κηφισιά - Πανσερραϊκός, για την πρώτη αγωνιστική των playouts της Super League.