Μπάνκι: «Βγάλαμε ενέργεια από την άμυνα και τους σταματήσαμε»
Ο Μπάνκι στάθηκε στο αμυντικό στοιχείο της ομάδας του για τη νίκη μέσα στο ΟΑΚΑ (76-79)
Ο Λούκα Μπάνκι στάθηκε στο αμυντικό στοιχείο της ομάδας του στη νίκη μέσα στο ΟΑΚΑ (76-79) και στο break επί του Παναθηναϊκού για το 1-1 στη σειρά των playoffs.
Μιλώντας στο flash interview ο Μπάνκι ανέφερε:
«Προσπαθήσαμε να παίξουμε απλό μπάσκετ, να βγάλουμε ενέργεια από την άμυνα, να σταματήσουμε τους αντιπάλους να πάμε στα ριμπάουντ.
Και οι δύο ομάδες έπαιξαν εξαιρετικό μπάσκετ και στα δύο ματς. Δείξαμε πως έχουμε και εμείς παίκτες που μπορούν να κάνουν σωστά πράγματα στο τέλος. πήραμε τη νίκη, αυτό που θέλουμε και πάμε στην έδρα μας να παίξουμε με τον κόσμο μας».
Aταμάν: «Ντόζιερ και Λάρκιν έπαιξαν εξαιρετικά στην επίθεση και πήραν τη νίκη»
«Στο τελευταίο δεκάλεπτο χάσαμε ελευθερα σουτ, έβαλαν μερικά δύσκολα σουτ. Ο Ντόζιερ και ο Λάρκιν έπαιξαν εξαιρετικά στην επίθεση και πήραν τη νίκη. 1-1», ανέφερε από την πλευρά του ο Εργκίν Αταμάν.
- Λύσεις out of the box για την ενεργειακή κρίση: Εβδομάδα 4 ημερών,τηλεργασία, κατάργηση της γραβάτας
- Εμπλοκή με τις 600 «έξυπνες» κάμερες στα λεωφορεία
- Γιατί σπεύδουν στο «Gerald R. Ford» οκτώ αμερικανοί ντετέκτιβ
- Φυλακές Κορυδαλλού: Το συμβόλαιο θανάτου και οι σκιές
- Η Σόντα Ράιμς για την απουσία του Έρικ Ντέιν στο In Memoriam των Όσκαρ
- Τριπλάσια πλέον στην Ελλάδα τα 3 μικρόβια που κανένα αντιβιοτικό δεν σταματά




