ΠΑΣΟΚ για «Ομάδα Αλήθειας»: Ντράπηκε και η ντροπή, κ. Μητσοτάκη – Στο όνομά σας μισθοφορικά τάγματα γκεμπελίσκων βυθίζουν την πολιτική ζωή στο βούρκο
Ανάρτηση της «Ομάδας Αλήθειας» για τον Νίκο Ανδρουλάκη σχολιάζει το ΠΑΣΟΚ, τονίζοντας πως «είχαν κρυφτεί σαν αρουραίοι υπό το βάρος των αποκαλύψεων και μετά την πλήρη κάλυψη από τον πρωθυπουργό άνοιξαν πάλι τον οχετό»
Μία ανάρτηση της «Ομάδας Αλήθειας» για τον Νίκο Ανδρουλάκη, με την οποία ο μηχανισμός προπαγάνδας της ΝΔ και του Μαξίμου ειρωνεύεται τις δημοσκοπικές επιδόσεις του ΠΑΣΟΚ, σχολιάζει η Χαριλάου Τρικούπη, εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση προσωπικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Όπως χαρακτηριστικά σημειώνει, «εδώ και αρκετή ώρα στην ‘Ομάδα Αλήθειας’ φιγουράρει ένα απτό δείγμα της ‘εργολαβίας’ τους».
Και τονίζει: «Προς ενημέρωση του μισθοφορικού τάγματος της Νέας Δημοκρατίας που ‘δεν δολοφονεί χαρακτήρες’ αλλά ‘ενημερώνει’, και για το οποίο είναι προσωπικά υπερήφανος ο πρωθυπουργός, ο Νίκος Ανδρουλάκης εξελέγη τον Δεκέμβριο του 2021 πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και όχι το 2019 όπως γράφουν στην ανάρτησή τους».
«Εκπληκτικά μαθηματικά, όπως τα λογιστικά της κυβέρνησης Καραμανλή!», σχολιάζει, υπογραμμίζοντας πως «είχαν κρυφτεί σαν αρουραίοι υπό το βάρος των αποκαλύψεων και μετά την πλήρη κάλυψη από τον πρωθυπουργό άνοιξαν πάλι τον οχετό».
«Ντράπηκε και η ντροπή, κ. Μητσοτάκη. Στο όνομά σας και για λογαριασμό σας μισθοφορικά τάγματα γκεμπελίσκων βυθίζουν την πολιτική ζωή στον βούρκο. Αξιοζήλευτη πολιτική υστεροφημία!», σημειώνει το ΠΑΣΟΚ.
Η ανάρτηση της «Ομάδας Αλήθειας» για τον Νίκο Ανδρουλάκη
«Τα ρεκόρ είναι για να σπάνε. Το ΠΑΣΟΚ με επικεφαλής τον Νίκο Ανδρουλάκη από το 2019 έως και σήμερα, μετρά 1045 ημέρες στην τρίτη θέση», αναφέρει η «Ομάδα Αλήθειας» για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης – προφανώς, σχολιάζοντας δημοσκοπήσεις.
Και σημειώνει για τον κ. Ανδρουλάκη πως είναι«ο μακροβιότερος αρχηγός τρίτου κόμματος», παραγνωρίζοντας πως εξελέγη πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στο τέλος του 2021 και όχι το 2019.
Τα ρεκόρ είναι για να σπάνε.
Το ΠΑΣΟΚ με επικεφαλής τον Νίκο Ανδρουλάκη από το 2019 έως και σήμερα, μετρά 1045 ημέρες στην τρίτη θέση. pic.twitter.com/CzzQ6qarAl
— Ομάδα Αλήθειας (@omadaalithias) April 25, 2025
- Η πλατφόρμα του θανάτου: Το σκοτεινό μυστικό κάτω από τον μεγαλοπρεπή σιδηροδρομικό σταθμό του Μιλάνου
- Φτώχεια και κλιματική κρίση: Ο θανατηφόρος συνδυασμός στην Ευρώπη
- LIVE: ΑΕΚ – Ρίτας Βίλνιους
- Καταπέλτης ο Ευ. Βενιζέλος: Το μεγάλο «λάθος» με την αρχειοθέτηση των υποκλοπών
- Ημέρα της Νίκης: Ο Τομ Χανκς επιστρέφει στο μέτωπο του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου – Το μήνυμα του
- Κοινωνικός Τουρισμός: Πώς θα δείτε εάν είστε δικαιούχος
- ΑΕΚ: Η 12άδα που επέλεξε ο Σάκοτα για τον τελικό του BCL με τη Ρίτας
- Κατάμεστο το ΟΑΚΑ για τους Metallica: Μια εκρηκτική βραδιά στην Αθήνα με το απόλυτο metal παραλήρημα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 09.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/evgeni-tcherkasski-PcovpDybx9g-unsplash-1-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442