Στον Παναθηναϊκό μέχρι το 2027 η Ερντέμ
Για ακόμη δύο χρόνια στον Παναθηναϊκό η Σελέν Ερντέμ με στόχο να τον επαναφέρει στις επιτυχίες.
Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας του με τη Σελέν Ερντέμ ως το 2027, με την Τουρκάλα προπονήτρια να δηλώνει ενθουσιασμένη.
«Έχουμε σπουδαία πορεία μπροστά μας με τον Παναθηναϊκό. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη και φιλόδοξη για τη νέα σεζόν. Θα δημιουργήσουμε μια πολύ καλή ομάδα για την επόμενη χρονιά και θα συνεχίσουμε την πορεία μας με μεγάλους στόχους», ανέφερε χαρακτηριστικά η Σελέν Ερντέμ.
Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού
«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας του με την προπονήτρια Σελέν Ερντέμ για τα επόμενα δύο χρόνια. Η Τουρκάλα προπονήτρια θα παραμείνει στο τιμόνι της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του «τριφυλλιού» έως το καλοκαίρι του 2027.
H Ερντέμ πριν αναλάβει καθήκοντα στον πάγκο του ΠΑΣ Γιάννινα, είχε δουλέψει ως βοηθός προπονητή στην Εθνική Τουρκίας, παίρνοντας μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, καθώς και σε ένα παγκόσμιο κύπελλο και δυο πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα, από το 2014 έως το 2019. Σε συλλογικό επίπεδο ήταν στον πάγκο της ομάδας της Αττάλειας με πλούσιες παραστάσεις από την τουρκική Λίγκα.
Σε δήλωση της στο www.pao1908.com η Ερντέμ ανέφερε: «Έχουμε σπουδαία πορεία μπροστά μας με τον Παναθηναϊκό. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη και φιλόδοξη για τη νέα σεζόν. Θα δημιουργήσουμε μια πολύ καλή ομάδα για την επόμενη χρονιά και θα συνεχίσουμε την πορεία μας με μεγάλους στόχους».
- Άλκης Ρήγος: Ανασκάλεμα της μνήμης
- Νέος κανονισμός της ΕΕ για τις αθέμιτες εμπορικές πρακτικές στα αγροτικά προϊόντα
- Super League: Στις 24/3 η κλήρωση για τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ
- Κουτσούμπας για Καισαριανή: Να δοθούν ψηφιακά αντίγραφα των φωτογραφιών στο ΚΚΕ
- Τομ Κρουζ και Μπραντ Πιτ μαλώνουν για τον Έπσταϊν – Τι λέει ο σκηνοθέτης του «χαζού αστείου» που τάραξε το Χόλιγουντ
- Αξιωματούχοι αποκαλύπτουν: Η Ρωσία παρέχει στο Ιράν πληροφορίες για να στοχεύσει τις αμερικανικές δυνάμεις



