Γιόκιτς: «Γνώριζα πως η διοίκηση θα απέλυε τον Μαλόουν – Έπρεπε να το δεχτώ»
Ο Νίκολα Γιόκιτς μίλησε για την αποχώρηση του Μάικ Μαλόουν από τους Νάγκετς, τονίζοντας πως παρόλο που γνώριζε ότι θα γίνει, έπρεπε να το δεχτεί, έπειτα από την εξήγηση που του δόθηκε.
Οι Ντένβερ Νάγκετς νίκησαν τους Κινγκς, με 124-116 στο Σακραμέντο, στο πρώτο τους παιχνίδι έπειτα από την αποχώρηση του προπονητή τους, Μάικ Μαλόουν. Μετά από τη λήξη της αναμέτρησης στην πρωτεύουσα της Καλιφόρνια, ο Νίκολα Γιόκιτς προχώρησε σε δηλώσεις, στις οποίες επικεντρώθηκε στην απομάκρυνση του επί χρόνια τεχνικού, από τη διοίκηση της ομάδας.
Ο Σέρβος ανέφερε ότι γνώριζε για το γεγονός εδώ και καιρό, όμως έπρεπε να το δεχτεί, έπειτα από την εξήγηση που του δόθηκε.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιόκιτς
«Το γνώριζα λίγο πριν από όλους του άλλους. Πήραμε μια απόφαση, άρα δεν υπήρχε συζήτηση. Ήταν μια απόφαση και μου εξήγησαν το γιατί. Έτσι άκουσα και το δέχθηκα».
Ο Μάικ Μαλόουν ήταν προπονητής των Νάγκετς, από το 2015 μέχρι το 2025 και σε αυτό το διάστημα κατάφερε να κατακτήσει το πρωτάθλημα του 2023.
Ζούμε μέσα στην ταχύτητα. Η καθημερινότητά μας είναι γεμάτη υποχρεώσεις, που πολλές φορές δεν έχουμε καταλάβει πώς πέρασε η μέρα. Ωστόσο αυτό σημαίνει ότι πάμε μπροστά;
Η παράσταση μετατρέπει την ιστορία της Ελίζας σε ένα ευφάνταστο ταξίδι μέσα στον χρόνο και τον χώρο, όπου το χιούμορ, η δημιουργικότητα και η μουσική συναντούν την επιστημονική φαντασία
Το έργο - μονόλογος Μέσα στο ναρκοπέδιο, μου είπαν πως θα μάθω να χορεύω σε κείμενο Μαρίας Λούκα, σκηνοθεσία Παυλίνας Μάρβιν και τον Ιώκο Ιωάννη Κοτίδη στον πρωταγωνιστικό ρόλο, έρχεται από τις 24 Νοεμβρίου στο Κέντρο ελέγχου τηλεοράσεων.
Στη νότια πλευρά του Μάντσεστερ, μια παρέα βετεράνων με σχεδόν 2.000 συμμετοχές στην Premier League ξαναζεί την παιδική χαρά του ποδοσφαίρου μέσα στη λάσπη, τις πλάκες και το πιο αυθεντικό παιχνίδι που υπάρχει.