Μπαρτσελόνα: «Έδεσε» τον Πάντερ μέχρι το 2028 (pic)
Ο Κέβιν Πάντερ ανανέωσε τη συνεργασία του με την Μπαρτσελόνα μέχρι το 2028 και οι «μπλαουγκράνα» ανακοίνωσαν τη συμφωνία με κάθε επισημότητα.
Ο Κέβιν Πάντερ επέκτεινε το συμβόλαιο του με την Μπαρτσελόνα για ακόμη τρία χρόνια και έτσι θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τους «μπλαουγκράνα», μέχρι τον Ιούνιο του 2028.
Η συμφωνία ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα από την ομάδα της Καταλονίας, το μεσημέρι της Τρίτης (1/4), με δημοσίευση στην επίσημη ιστοσελίδα της και στα μέσα κοινωνική δικτύωσης του συλλόγου.
Δείτε τη δημοσίευση, στην οποία η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε την ανανέωση του Κέβιν Πάντερ:
Acord per a la renovació de 𝐊𝐞𝐯𝐢𝐧 𝐏𝐮𝐧𝐭𝐞𝐫 fins al 2⃣0⃣2⃣8⃣
Barcelona és casa teva, Kevin 💙❤ pic.twitter.com/JCAVoNuCIo
— Barça Basket (@FCBbasket) April 1, 2025
Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, φόρεσε τα χρώματα των «μπλαουγκράνα» για πρώτη φορά τον Σεπτέμβρη του 2024 και έκτοτε αποτελεί έναν από τους πιο κομβικούς παίκτες της Μπαρτσελόνα.
Ο 31χρονος ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από το Λαύριο, τη σεζόν 2016-17 και κατά τη διάρκεια της σταδιοδρομίας του έχει σημειώσει πολλές επιτυχίες, με κυριότερες να είναι οι κατακτήσεις του BCL, με την ΑΕΚ τη σεζόν 2017-18 και με τη Βίρτους Μπολόνια, την αγωνιστική περίοδο 2018-19.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Μπαρτσελόνα βρίσκεται στην 7η θέση στην Euroleague, έχοντας απολογισμό 18 νίκες και 14 ήττες σε 32 αγωνιστικές και παλεύει για τη συμμετοχή στα play offs της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Στην ACB οι Καταλανοί βρίσκονται στην 5η θέση, με 15 νίκες και 10 ήττες.
- ΕΝΦΙΑ: Ανοιχτή η πλατφόρμα για διορθώσεις στο Ε9 – Τι πρέπει να προσέξετε
- Κραυγή αγωνίας για Δημοτική Κοινότητα της χώρας-Μείωση πληθυσμού 25% το 2026
- Ισπανικά ΜΜΕ για τον Παναθηναϊκό: «Σε κρίση η ομάδα του Μπενίτεθ, κίνδυνος ιστορικής αποτυχίας»
- Σμότριτς προς Τραμπ: Τον ευχαριστεί, αλλά τώρα του ζητάει να φύγει από τη Γάζα – «Να αναλάβουμε εμείς»
- Καμπούλ: Αρκετοί νεκροί από έκρηξη, σύμφωνα με το αφγανικό υπουργείο Εσωτερικών
- Μια νύχτα μόνο: Συγκρούσεις και παγίδες


