Η Ζιζέλ Μπούντχεν εθεάθη για πρώτη φορά με το νεογέννητο παιδί της
Σύμφωνα με το περιοδικό People, η Ζιζέλ Μπούντχεν βρίσκεται στο Μαϊάμι της Φλόριντα μαζί με την οικογένεια της, ένα μήνα αφότου γέννησε.
Η Ζιζέλ Μπούντχεν απολαμβάνει τον καυτό ήλιο και τη θάλασσα μαζί με την οικογένεια της (και το σκύλο της).
Το σούπερ μόντελ, 44 ετών, απαθανατίστηκε να περπατάει στο Μαϊάμι της Φλόριντα, κρατώντας τον νεογέννητο γιο της, ο οποίος ήταν δεμένος στο στήθος της σε μάρσιπο. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που η Ζιζέλ και ο γιος της, τον οποίο έχει αποκτήσει μαζί με τον φίλο της Χοακίμ Βαλέντε, εθεάθησαν μαζί από τότε που γέννησε νωρίτερα φέτος.
Η μαμά τριών παιδιών, όπως βλέπουμε στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν, περπατά στο δρόμο, κρατώντας τον γιο της και βγάζοντας ταυτόχρονα βόλτα τον σκύλο της. Η Ζιζέλ φορούσε ένα λευκό καπέλο και γυαλιά ηλίου, προστατεύοντας το πρόσωπό της από τον ήλιο καθώς έκανε τη βόλτα της.
View this post on Instagram
«Η Ζιζέλ δακρύζει όταν βλέπει όλα τα παιδιά μαζί»
Λίγο μετά την υποδοχή του τρίτου της μωρού, μια πηγή δήλωσε στο περιοδικό People ότι το μοντέλο επικεντρώνεται στην οικογένειά της, καθώς σιγά-σιγά επιστρέφει στην καθημερινότητά της.
«Η Ζιζέλ τα πάει καλά. Φαίνεται πολύ χαρούμενη και ικανοποιημένη», μοιράστηκε ο συνεργάτης του Μέσου. «Απλά επικεντρώθηκε στην οικογένειά της και ξεκουράστηκε τον πρώτο μήνα μετά την άφιξη του μωρού».
«Τώρα αρχίζει σιγά σιγά να να κάνει και πάλι γιόγκα. Απολαμβάνει τις μίνι εξόδους με τα μεγαλύτερα παιδιά της και τον Χοακίμ», πρόσθεσε. «Τα μεγαλύτερα παιδιά της είναι πολύ βοηθητικά με το μωρό. Η Ζιζέλ δακρύζει όταν βλέπει όλα τα παιδιά μαζί – ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει ότι έχει ένα νεογέννητο. Νιώθει πολύ ευλογημένη».
Η Ζιζέλ Μπούντχεν είναι επίσης μαμά της Βίβιαν, 12 ετών, και του Μπέντζαμιν, 15 ετών.
Το σούπερ μόντελ από τη Βραζιλία καλωσόρισε το πρώτο της παιδί με τον Χοακίμ Βαλέντε τον Φεβρουάριο, με μια πηγή να επιβεβαιώνει τα νέα στο People. Η πηγή σημείωσε επίσης ότι ένα μέρος του ονόματος του νεογέννητου έχει μια γλυκιά νύξη στη φύση. Αν και το μικρό του όνομα είναι ακόμα άγνωστο, ο insider αποκάλυψε ότι το μεσαίο του όνομα είναι Ρίβερ (river σημαίνει ποτάμι).
*Με πληροφορίες από: People
- Αρκάς: Η καλημέρα του Σαββάτου
- Σχέσεις: Πόση «δύναμη» έχουμε πάνω στον σύντροφό μας;
- Ανοικτά τα καταστήματα την Κυριακή – Το πασχαλινό τραπέζι και η «αγορά δύο ταχυτήτων»
- Μπακς – Σέλτικς 101-133: Νέος διασυρμός για τα «Ελάφια» χωρίς τον Αντετοκούνμπο (vids)
- ΟΗΕ: Αναβλήθηκε για την επόμενη εβδομάδα η ψηφοφορία επί του σχεδίου προστασίας για τα στενά του Ορμούζ
- Λακωνία: Βίντεο ντοκουμέντο με γυναίκα δεμένη πισθάγκωνα στον δρόμο, προτού αφήσει την τελευταία της πνοή
- «Ο Τελευταίος Αντάρτης» επιστρέφει στο Θέατρο Άβατον για 8 παραστάσεις
- Η λιτότητα της ΕΠΟ ξεκινά από τη διαιτησία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 04.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/enq-1998-sqq-CriDQFQ-unsplash-315x220.jpg)















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442