Το πάρτι, ο σεβασμός και η ευτυχία: Η Τζίτζι Χαντίντ «λιώνει» για τον Μπράντλεϊ Κούπερ
Το 29χρονο μοντέλο Τζίτζι Χαντίντ μίλησε για πρώτη φορά για τη γνωριμία και τη σχέση της με τον ηθοποιό Μπράντλεϊ Κούπερ. Και έσταζε μέλι.
Τι κι αν υπάρχουν ελάχιστες φωτογραφίες τους; Τι κι αν αποφεύγουν τις κοινές δημόσιες εμφανίσεις; Τι κι αν δεν ανταλλάσουν ταγκαρίσματα στα social media; Δεν είναι μυστικό ότι εδώ και περίπου έναν χρόνο η Τζίτζι Χαντίντ και ο Μπράντλεϊ Κούπερ είναι ζευγάρι.
Και τώρα, το 29χρονο μοντέλο αποφάσισε να μιλήσει για το πως γνώρισε τον σταρ του Χόλιγουντ, αλλά και πως νιώθει μέσα σε αυτή τη σχέση. «Νομίζω ότι κάποια στιγμή φτάνεις σε ένα σημείο που καταλαβαίνεις τι θέλεις και τη αξίζεις μέσα σε μια σχέση. Και αυτό είναι πολύ σημαντικό» είπε η Τζίτζι Χαντίντ στη Vogue.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
«Και μετά βρίσκεις κάποιον που ξέρει τι θέλει και τι αξίζει. Και δουλεύετε και οι δύο για να έρθει ο ένας κοντά στον άλλον και να γίνετε όσο καλύτεροι σύντροφοι μπορείτε» είπε το μοντέλο και συμπλήρωσε: «Νιώθω πολύ τυχερή που τον γνώρισα».
Όπως αποκάλυψε, η πρώτη επαφή με τον Μπράντλεϊ Κούπερ έγινε το 2023, στο πάρτι ενός κοινού φίλου. «Θέλεις να δώσεις στον εαυτό σου την ευκαιρία για ένα φυσιολογικό ραντεβού. Που πας; Τι κάνεις; Αρχίζεις απλά και μιλάς σε άλλους; Ενώ σκέφτεσαι ότι ο κόσμος που είναι εκεί θα σε στηρίξει και δεν θα πάρει αμέσως τηλέφωνο το TMZ» τόνισε η Τζίτζι Χαντίτν.
View this post on Instagram
Άλλωστε, τα προηγούμενα χρόνια οι γνωριμίες της είχαν γίνει ουκ ολίγες φορές εξώφυλλα στα media. Ιδιαίτερα η σχέση της με το πρώην μέλος των One Direction Ζέιν Μαλίκ – γνωρίστηκαν το 2015, πέρασαν πολλά σκαμπανεβάσματα, απέκτησαν μια κόρη το 2020 και χώρισαν έναν χρόνο αργότερα όταν ο μουσικός συνελήφθει για επίθεση εναντίον της μητέρας του μοντέλου.
Ίσως και για αυτό να μην θέλει τη σχέση της με τον Μπράντλεϊ Κούπερ στο φως της δημοσιότητας. «Όχι δεν είναι κομμάτι της σχέσης μας να δημοσιοποιούμε τις στιγμές μας» ξεκαθαρίζει.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Ωστόσο, δηλώνει «πολύ ευτυχισμένη» και τονίζει ότι «τον σέβομαι ως άνθρωπο και ως δημιουργό. Με στηρίζει πολύ και με γεμίζει αυτοπεποίθηση. Νιώθω ότι μου προσφέρει πάρα πολλά».
- Ηλεκτρικά πατίνια: «Μπήκαν αδόμητα, μας αιφνιδίασαν» – Τι λένε οι ειδικοί για τους κινδύνους
- Το στέλεχος των Άνδεων του χανταϊού εντοπίστηκε σε δύο ανθρώπους που επέβαιναν στο κρουαζιερόπλοιο MV Hondius
- «Έφυγε» από τη ζωή ο δημοσιογράφος Σταύρος Τσώχος
- Κρήτη: «Η ζωή μου σταμάτησε στις 20-10-2023»- Τι ισχυρίστηκε ο 54χρονος για τη δολοφονία του 20χρονου
- Αλ Τσαντίρι Νιουζ: Επιστρέφει στις 13 Μαΐου με καλεσμένο τον Αντώνη Ρέμο
- Σαλαμίνα: ΕΔΕ για τον αστυνομικό που παρέσυρε 12χρονη με περιπολικό
- Φουρνιέ: «Έχουμε φτάσει πολλές φορές στην πηγή, ήρθε η στιγμή να πιούμε νερό»
- Οικοτροφείο ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης: Πόρισμα κόλαφος – Πλημμελής φροντίδα ασθενών και «χέρι» στις συντάξεις τους
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 06.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-kathrinepnw-12506594-1-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442