Τετάρτη 29 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η Μπέλα Χαντίντ αναπολεί τις αδελφικές στιγμές με την Τζίτζι Χαντίντ

Η Μπέλα Χαντίντ αναπολεί τις αδελφικές στιγμές με την Τζίτζι Χαντίντ

Η Μπέλα μίλησε στο 'The Drew Barrymore Show' και για την Τέιλορ Σουίφτ, λέγοντας: «Είναι απλά το πιο ταπεινό, γλυκό, αξιολάτρευτο ανθρώπινο ον».

Η Μπέλα Χαντίντ μίλησε για τον ισχυρό δεσμό που έχει με την αδελφή της Τζίτζι Χαντίντ – και μοιράστηκε το πώς η Τέιλορ Σουίφτ παίζει ρόλο σε αυτόν.

«Εκείνη ήταν Swiftie, εγώ λάτρευα τον Lil Wayne»

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής The Drew Barrymore Show στις 13 Μαΐου, το μοντέλο και επιχειρηματίας, 27 ετών, μίλησε για τη σχέση της με την Τζίτζι, η οποία, όπως κάθε αδελφική σχέση, περιλαμβάνει τσακωμούς, αλλά και ιδιαίτερες στιγμές.

Με την πάροδο των χρόνων, όμως, έχει γίνει μεγάλη θαυμάστρια της τραγουδίστριας του «Fortnight». «Η Τέιλορ είναι καταπληκτική και είναι απλά το πιο ταπεινό, γλυκό, αξιολάτρευτο ανθρώπινο ον», είπε ενθουσιασμένη η Μπέλα

«Είναι αναπόφευκτο να τσακώνεστε, αλλά πάντα ξέρεις ότι θα το ξεπεράσετε», είπε η Μπέλα, προσθέτοντας ότι εκείνη και η μεγαλύτερη αδελφή της, 29 ετών, περνούν τη ζωή τους ως οι «καλύτερες φίλες».

Φωτογραφία: Instagram

Η Μπέλα παραδέχτηκε επίσης ότι έκαναν τα «συνηθισμένα πράγματα που κάνουν οι αδελφές» όταν μεγάλωναν, όπως το να κλέβει η μία τα ρούχα της άλλης, να διαφωνούν για το ποιος θα κάτσει στο μπροστινό κάθιστα του αυτοκινήτου και στη συνέχεια ποιος είναι υπεύθυνος για την επιλογή της μουσικής.

«Εκείνη ήταν Swiftie, εγώ λάτρευα τον Lil Wayne. Αυτό ήταν πολύ δύσκολο για τις διαδρομές προς το σχολείο», θυμήθηκε η Μπέλα.

Η οικοδέσποινα Ντρου Μπάριμορ μίλησε για την επιθυμία της να δημιουργήσει το ίδιο «επίπεδο εμπιστοσύνης, εγγύτητας και σεβασμού» με τις δύο κόρες της – την Όλιβ, 11 ετών, και τη Φράνκι, 10 ετών, τις οποίες έχει αποκτήσει με τον πρώην σύζυγο Γουίλ Κόπελμαν

Με την πάροδο των χρόνων, όμως, έχει γίνει μεγάλη θαυμάστρια της τραγουδίστριας του «Fortnight». «Η Τέιλορ είναι καταπληκτική και είναι απλά το πιο ταπεινό, γλυκό, αξιολάτρευτο ανθρώπινο ον», είπε ενθουσιασμένη η Μπέλα.

Η Σουίφτ και η Τζίτζι είναι φίλες εδώ και περίπου μια δεκαετία και υποστηρίζουν η μία την άλλη από τότε που γνωρίστηκαν. Η Τζίτζι, η οποία συμμετείχε στο μουσικό βίντεο κλιπ «Bad Blood» της νικήτριας Grammy το 2015,  τους τελευταίους μήνες, έχει παρακολουθήσει πολλές συναυλίες της περιοδείας Eras Tour της Σουίφτ.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, αυτή και ο Μπράντλεϊ Κούπερ ταξίδεψαν αεροπορικώς στο Παρίσι για να παρακολουθήσουν μια συναυλία με τον φίλο της Σουίφτ, Τράβις Κελς.

Φωτογραφία: Instagram

Η Σουίφτ, με τη σειρά της, έχει εμφανιστεί στο παρελθόν με το cashmere της μάρκας της Τζίτζι, Guest in Residence, και συγκεκριμένα στον αγώνα του πρωταθλήματος AFC τον Ιανουάριο.

Η σχέση με την ημέρα της και η εξομολόγηση της Ντρου Μπάριμορ

H Μπέλα μίλησε και για την υποστήριξη που έχει λάβει και από την διάσημη μαμά της, Γιολάντα Χαντίντ.

«Ο τρόπος με τον οποίο η μαμά μου με στήριξε, με αγάπησε, ήταν ο συνήγορός μου και το “ride or die” μου για τόσα πολλά χρόνια. Μας μεγάλωσε με τον καλύτερο τρόπο».

Επίσης, αναφέρθηκε στο πώς η 60χρονη πρώην σταρ του Real Housewives of Beverly Hills ήταν δίπλα της όταν μετακόμισε στη Νέα Υόρκη για να σπουδάσει κινηματογράφο και φωτογραφία στο Parsons, όταν ξεκίνησε την καριέρα της ενώ πάλευε με τη νόσο Lyme και ακόμη, μέχρι σήμερα, τη βοήθησε να λανσάρει τη σειρά skin parfum, Orebella.

Η οικοδέσποινα Ντρου Μπάριμορ μίλησε για την επιθυμία της να δημιουργήσει το ίδιο «επίπεδο εμπιστοσύνης, εγγύτητας και σεβασμού» με τις δύο κόρες της – την Όλιβ, 11 ετών, και τη Φράνκι, 10 ετών, τις οποίες έχει αποκτήσει με τον πρώην σύζυγο Γουίλ Κόπελμαν.

Φωτογραφία: Instagram

«Όλοι στα 14, 15, 16 έχουν τη νοοτροπία, ξέρεις, η μαμά δεν τα ξέρει όλα. Και ξαφνικά φτάνεις στα είκοσι σου και λες: «Η μαμά μου όχι μόνο ξέρει τα πάντα, αλλά μπορεί να μου διδάξει τον κόσμο», μοιράστηκε η Μπάριμορ.

«Ακόμα και τα πράγματα που δεν ξέρει, ξέρω ότι κάπου στο βάθος της καρδιάς της τα ξέρει. Είναι τόσο λαμπρή. Μου έμαθε πώς να πορεύομαι στη ζωή με το να είμαι δυνατή και σκληρά εργαζόμενη και να είμαι η καλύτερη σε αυτό που μπορώ να κάνω».

*Με πληροφορίες από People

Sports in

Τι σημαίνουν τα κόκκινα, μπλε και λευκά εισιτήρια στον τελικό του Conference League

Τι σημαίνουν οι συγκεκριμένοι χρωματισμοί στα εισιτήρια του τελικού του Conference League μεταξύ Ολυμπιακού και Φιορεντίνα στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 29 Μαϊου 2024