Αρτέτα: «Θα υποφέρουμε για ένα 24ωρο αλλά την Δευτέρα πρέπει να επιστρέψουμε με θυμό»
Απογοητευμένος από την ήττα κόντρα στην Γουέστ Χαμ εμφανίστηκε μετά το παιχνίδι ο Μικέλ Αρτέτα
Η Γουέστ Χαμ σόκαρε την Άρσεναλ στο «Emirates» και απέδρασε με το «διπλό», με τους «κανονιέρηδες» να χάνουν ένα πολύτιμο τρίποντο στην μάχη της κορυφής στην Premier League.
O Μικέλ Αρτέτα με δηλώσεις του μετά το παιχνίδι εξέφρασε την απογοήτευσή του για το αποτέλεσμα, ενώ τόνισε ότι ο πόνος της ήττας πρέπει να γίνει θυμός για τους παίκτες του.
Οι σχετικές δηλώσεις του Αρτέτα
«Πρέπει να κοιτάξουμε στον καθρέφτη τον εαυτό μας για το τι μπορούμε να κάνουμε καλύτερα και την προθυμία, την επιθυμία που έχουμε για να διεκδικήσουμε τον τίτλο μέχρι τέλους.
Πρέπει να υποφέρουμε για 24-48 ώρες. Να νιώσουμε τον πόνο και να φροντίσουμε να επιστρέψουμε τη Δευτέρα με θυμό για να έχουμε καλύτερες εμφανίσεις, για να διεκδικήσουμε αυτό που θέλουμε»
- Κηφισιά: Μεθυσμένος οδηγός πέφτει σε δέντρο και σε 7 σταθμευμένα οχήματα, σε διαφορετικά σημεία των δρόμων
- Ο Τραμπ προσκάλεσε την πρωθυπουργό της Ιαπωνίας στον Λευκό Οίκο
- Περού: 2 μουσικοί τραυματίστηκαν σε ένοπλη επίθεση κατά του συγκροτήματός τους στη διάρκεια συναυλίας
- Γάζα: Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα καταγγέλλουν την απαγόρευση πρόσβασης ΜΚΟ από το Ισραήλ
- Σεισμός στο Μεξικό: Τουλάχιστον 2 νεκροί – Καταστράφηκαν πολλά σπίτια
- Ειρηνικός: Ο Πέτρο δείχνει πού μπορεί να βρίσκονται επιζήσαντες από τα πλήγματα των ΗΠΑ