
Μεγάλη νίκη του ΠΑΣ (1-0) – Ανέβηκε δεύτερη η ομάδα των Ιωαννίνων
Με γκολ του Πάνου ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε με 1-0 του ΠΑΟΚ Β’ και ανέβηκε στη δεύτερη θέση ενώ Νίκη Βόλου και Εθνικός Νέου Κεραμιδίου έμειναν στο 2-2.
Ο 35χρονος αμυντικός, Ξενοφών Πάνος, έβαλε την υπογραφή του στην αναμέτρηση ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και στον ΠΑΟΚ Β’, με την οποία έπεσε η «αυλαία» της 15ης αγωνιστικής της Super League 2. Το γκολ που πέτυχε στο 37′ χάρισε τη νίκη στους Ηπειρώτες με 1-0, χάρις στην οποία παρέμειναν στην 2η θέση του Α’ ομίλου, με 13 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο και αήττητη, ΑΕΛ.
Νωρίτερα, η Νίκη Βόλου παραχώρησε ισοπαλία 2-2 στον ουραγό Εθνικό Νέου Κεραμιδίου, αποτέλεσμα που μείωσε αισθητά τις ελπίδες της για μία θέση στα playoffs του Α΄ ομίλου.
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 31΄ με τον Γιαλαμίδη, η θεσσαλική ομάδα ανέτρεψε προσωρινά το σκορ με τέρματα των Βερνάρδου (43΄) και Απονσά (50΄), αλλά ο Εθνικός ισοφάρισε στο 57΄ με τον Μπούζα και έφυγε με τον βαθμό από το Βόλο.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 15ης αγωνιστικής του Α’ ομίλου της Super League 2:
Μακεδονικός – ΑΕΛ 0-1
Διαγόρας – ΠΟΤ Ηρακλής 0-4
Καβάλα – Καμπανιακός 0-2
Νίκη Βόλου – Εθνικός Νέου Κεραμιδίου 2-2
ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ Β’ 1-0
Η βαθμολογία:
1. ΑΕΛ 41
2. ΠΑΣ Γιάννινα 28
3. ΠΟΤ Ηρακλής 27
4. Μακεδονικός 23
5. Καμπανιακός 23
6. Νίκη Βόλου 20
7. ΠΑΟΚ Β’ 14
8. Διαγόρας Ρόδου 11
9. Καβάλα 10
10. Εθνικός Ν. Κεραμιδίου 8
- Ακρίβεια: Στα ύψη οι τιμές των καυσίμων – Πόσο θα κοστίσει το Πάσχα στο χωριό
- Περίπου 1.500 ναύτες των ΗΠΑ έφυγαν πανικόβλητοι από το Μπαχρέιν – Δεν πήραν ούτε τις στολές τους
- Λίβανος: Δυο κοριτσάκια σκοτώθηκαν, τουλάχιστον 40 οι τραυματίες από τα ισραηλινά πλήγματα
- Ο Ντόναλντ Τραμπ εμφανίζει δημοσκόπηση που τον παρουσιάζει με 96% θετική γνώμη ως πρόεδρο των ΗΠΑ
- Γλαβίνας: Ο Μητσοτάκης κανονικοποίησε το ρουσφέτι, η κυβέρνηση δεν έχει πλέον δημοκρατική νομιμοποίηση
- Σαουθάμπτον – Άρσεναλ 2-1: «Βόμβα» από τους «Αγίους», άφησαν εκτός FA Cup τους «κανονιέρηδες» (vid)



