Ηρακλής – ΠΑΣ Γιάννινα 3-1: Έπιασε το «ρόπαλο» και πήρε το ντέρμπι (vid)
O Ηρακλής με «ροπαλιές» των Μπερτόγλιο, Τσιριγώτη και Κούστα «καθάρισε» με 3-1 τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Καυταντζόγλειο για την 11η αγωνιστική της Superleague 2
O Ηρακλής πήρε άνετα το ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής στη Superleague 2 με 3-1 κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα και διατήρησε στο -11 την απόσταση από την κορυφή και την ΑΕΛ.
Ο αγώνας ξεκίνησε υπό βροχή και «βαρύ» αγωνιστικό χώρο με τον «Γηραιό» να μπαίνει καλύτερα στο ματς και να δημιουργεί τις πρώτες καλές στιγμές του αγώνα. Οι φιλοξενούμενοι πήρα την «σκυτάλη» στις χαμένες ευκαιρίες και προσπάθησαν να πάρουν τα «ηνία» του αγώνα αλλά μάταια.
Λίγο μετά την μισή ώρα αγώνα (34΄) οι «κυανόλευκοι» βρήκαν το γκολ μετά από μια πολύ όμορφη εκτέλεση φάουλ και έβαλαν τις βάσεις για το «τρίποντο». Οι βάσεις έγιναν θεμέλια για την νίκη του Ηρακλή στο 43΄ όταν ο Τσιριγώτης, με το όγδοο φετινό του τέρμα, έκανε το 2-0 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.
«Καθάρισε» στο δεύτερο ημίχρονο ο Ηρακλής
Οι αλλαγές και το κοουτσάρισμα του προπονητή του Ηρακλή δεν επέτρεψαν στον «Άγιαξ» της Ηπείρου να πάρουν κάτι από την αναμέτρηση.
Ηρακλής (Δερμιτζάκης): Μαρκετζιάνι, Σιδεράς, Διαμαντής, Χάμοντ (23′ Πατράλης), Τσιντώνης (72′ λ.τ Μωυσίδης), Καλουτσικίδης, Αναστασίου, Μπερτόλιο (64′ Ντεκουρέ), Κούστα, Μιράντα (64′ Κιβρακίδης), Τσιριγώτης.
ΠΑΣ Γιάννινα (Γκαλεάνο): Αθανασίου, Σόρια, Πάνος, Ρίντερ, Σομποτσίνσκι (69′ Μπεγκάλα), Νικολιάς (46′ λ.τ Μίνα), Αζίζ (69′ Μπακαδήμας), Μάντζης, Χάινριχ (80′ Καλέμι), Σέποβιτς, Λώλης (80′ Κύρκος).
- Champions League: Παίκτης της σεζόν ο Κβαρατσχέλια (pic)
- «Μια βαρετή ομάδα»: «Κράξιμο» του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στην Άρσεναλ μετά τον τελικό
- Ο Ίμπον Ναβάρο «κλείνει» στον Ερυθρό Αστέρα κι έτσι «ανοίγει ο δρόμος» για Σπανούλη στον Άρη
- Με τρομερό Μοντέρο, η Βαλένθια διέλυσε τη Μπαρτσελόνα και την άφησε με μειονέκτημα έδρας στα playoffs
- Η μεγαλειώδης φιέστα της Παρί Σεν Ζερμέν: Το Παρίσι υποδέχθηκε την πρωταθλήτρια Ευρώπης (vid+pics)
- Η Ρεάλ Μαδρίτης έβαλε στο «μάτι» τον Ντέκλαν Ράις
- Η… μισή Παρί στην κορυφαία ενδεκάδα της σεζόν στο Champions League (pic)
- Η υπόσχεση του Φώτη Ιωαννίδη στους οπαδούς της Σπόρτινγκ: «Θα αγωνιστώ για όσα αξίζει ο σύλλογος κι εσείς»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 01.06.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-moments-11723084-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442