Άρης: Η επιστροφή του Σίστο
Ο Δανός εξτρέμ αναμένεται να είναι ένα από τα νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα και θα αντικαταστήσει τον τιμωρημένο Σουλεϊμάνοφ, στην αυριανή (23/12) εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης.
Ο Μαρίνος Ουζουνίδης φαίνεται ότι έχει αποφασίσει σε μεγάλο βαθμό για την ενδεκάδα του αυριανού (23/12) εκτός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ ο Πιονέ Σίστο αναμένεται να είναι ένα από τα νέα πρόσωπα στο βασικό σχήμα.
Ο Δανός μεσοεπιθετικός θα πάρει, πιθανότατα, τη θέση του τιμωρημένου Σουλεϊμάνοφ και θα αγωνιστεί στην αριστερή πλευράς της μεσαίας γραμμής, με τον Σαβέιρο να «μετατοπίζεται» στη δεξιά, για να καλύψει του κενό του Ρώσου.
Ακόμα, δεδομένες θα πρέπει να θεωρούνται και οι επιστροφές των Μόντσου και Σιφουέντες, που θα ενισχύσουν σε μεγάλο βαθμό τη μεσαία γραμμή των κιτρινόμαυρων. Ο Ισπανός χαφ, που εξέτισε τη μια αγωνιστική της ποινής του, θα πάρει τη θέση του Μοντόγια, που θα ξεκινήσει στο δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, αντί του τραυματία Μάγιο.
Ο Σιφουέντες αναμένεται να αντικαταστήσει τον Νταρίντα, που πραγματοποίησε, πάντως, καλή εμφάνιση κόντρα στον Πανσερραϊκό. Τέλος, οι Φαμπιάνο και Μπράμπετς αναμένεται να είναι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.
- Μόνο η Μόσχα μπορεί να βοηθήσει στα Στενά
- Η τιμή του Brent ακόμη και στα 119 δολάρια ανά βαρέλι πριν υποχωρήσει – Κλονίζονται οι αγορές παγκοσμίως
- Ο Όρμπαν «μπλόκαρε» ξανά το δάνειο των 90 δισ. για την Ουκρανία – «Θα βρούμε τρόπο», λέει η φον ντερ Λάιεν
- «X»: Το νέο κουμπί που έρχεται δεν είναι και τόσο… νέο
- Μητσοτάκης: Εξαιρετικά θετικό ότι ενεργοποιήθηκε η ρήτρα αμυντικής συνδρομής όταν η Κύπρος δέχθηκε επίθεση
- Ρωσία: Νέα έκκληση για τερματισμό των εχθροπραξιών στον Περσικό Κόλπο

