Ο Πιονέ Σίστο δεν πήρε μέρος στη σημερινή (18/10) προπόνηση του Άρη, καθώς ταλαιπωρείται από ίωση και η συμμετοχή του στο κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι με την Καλλιθέα θεωρείται αμφίβολη.
Αντίθετα, επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη και τέθηκε στη διάθεση του Άκη Μάντζιου ο Αλβάρο Σαμόρα, που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα της Κόστα Ρίκα.
Όσον αφορά στο πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης της ομάδας της Θεσσαλονίκης, περιλάμβανε ενεργοποίηση, rondo game, ασκήσεις ταχύτητας, παιχνίδι επιθετικής ανάπτυξης και τελειώματα φάσεων.
Αύριο (19/10), ο Άρης θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του για το παιχνίδι με την Athens Kallithea και ο Άκης Μάντζιος θα ανακοινώσει την αποστολή για το κυριακάτικο ματς.
Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:
«Με την προπόνηση, που θα γίνει αύριο το απόγευμα στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο, ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για την αναμέτρηση με την Athens Kallithea στο Κλεάνθης Βικελίδης (20/10, 20:00), στο πλαίσιο της 8ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2024-2025.
Σήμερα, Παρασκευή, το πρόγραμμα περιλάμβανε πρωινή προπόνηση στο Δασυγένειο (ενεργοποίηση, rondo game, ασκήσεις ταχύτητας, παιχνίδι επιθετικής ανάπτυξης και τελειώματα φάσεων).
Ο Πιονέ Σίστο δεν προπονήθηκε, λόγω ίωσης, ενώ στον αντίποδα στο σημερινό πρόγραμμα συμμετείχε ο Άλβαρο Σαμόρα, ο οποίος ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Κόστα Ρίκα».
LIVE: Τότεναμ – Λιντς. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τότεναμ – Λιντς για την 36η αγωνιστική της Premier League. Τηλεοπτικά από Novasports Premier League.
Ο Ολυμπιακός δεν τελείωσε. Απογοητεύτηκε, στενοχωρήθηκε, λάθεψε με την απώλεια του τίτλου, αλλά το Champions League είναι στόχος κομβικός και κρίσιμος (και) για την επόμενη σεζόν.
LIVE: Νάπολι – Μπολόνια. Παρακολουθήστε live στις 21:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Νάπολι – Μπολόνια για την 36η αγωνιστική της Serie A. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 1 HD.