«Στο Τσακ» της Δήμητρας Παπαδοπούλου στο Radio City Theatre
Η παράσταση «Στο Τσακ» θα παρουσιαστεί στις και 25 και 26 Δεκεμβρίου στο Radio City της Θεσσαλονίκης, ενώ από τις 16 Ιανουαρίου θα μεταφερθεί στο Θέατρο Αλέκος Αλεξανδράκης στην Αθήνα.
Η κωμική θεατρική παράσταση «Στο Τσακ!» της Δήμητρας Παπαδοπούλου, μετά τη μεγάλη επιτυχία στη Θεσσαλονίκη, έρχεται στην Αθήνα στο Θέατρο Αλέκος Αλεξανδράκης από τις 16 Ιανουαρίου για λίγες παραστάσεις.
Πρωταγωνιστούν ο Κώστας Αποστολάκης, η Βάσω Γουλιελμάκη, ο Κρατερός Κατσούλης, ο Τόνυ Δημητρίου, η Δανάη Λουκάκη, η Ηλιάνα Γαϊτάνη, η Ροζαμάλια Κυρίου, η Κορίνα Θεοδωρίδου και ο Λάζαρος Βασιλείου και τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Γιώργος Λύρας.
Ένα από τα πιο σύνθετα είδη κωμωδίας, η φάρσα, προσαρμόστηκε από τη Δήμητρα Παπαδοπούλου, με επίκεντρο τις ανθρώπινες σχέσεις κι επικαιροποιήθηκε πάνω στη σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα. Το «Στο Τσακ!» είναι η κωμωδία-αντίδοτο στο σήμερα, η φάρσα που όλοι έχουμε ανάγκη.
Λίγα λόγια την παράσταση
Εκδοτικός οίκος Σεβαστού – Κούκου.
Ο Απόστολος Σεβαστός ετοιμάζεται για ένα δείπνο στις οκτώ με τη σύζυγο του Βασιλική Σεβαστού και κάποιους εκδότες. Ο Τόνυ Κούκος πείθει τον συνέταιρο και φίλο του Απόστολο να του δανείσει το σπίτι του, όσο θα λείπει, για να βρεθεί με την παράνομη σχέση του.
Λίγο πριν η Βασιλική έχει αναγκαστεί να παραχωρήσει το σπίτι στη φίλη της και σύζυγο του Τόνυ, Μαίρη Κούκου για την πρώτη δια ζώσης γνωριμία με νεαρό μέσα από γνωστή εφαρμογή γνωριμιών.
Ο διακοσμητής του σπιτιού Τζέρυ, λίγο πριν ολοκληρώσει την ανακαίνιση του σπιτιού και η οικονόμος Γκρέτα έρχονται να συμβάλουν και εκείνοι με το δικό τους ύποπτο τρόπο στη διατάραξη της ισορροπίας του. Όλα καταρρέουν όταν λίγο πριν τις οκτώ – στο τσακ – εμφανίζεται απρόσκλητη η Μαργαρίτα Τσαμασφίρα Φουξ, η συντηρητική και επιτυχημένη συγγραφέας παιδικών βιβλίων.
Χωράει κάποιος στο ντουλάπι ενός μπάνιου; Ταιριάζει το ροδακινί με το ακαζού; Πετυχαίνουν τα ραντεβού από το tinder; Πόσες χιλιάδες ευρώ απέδωσε το «Πι πι το παπί μου;» Τι συμβαίνει με την Alpha Bank; Ατέλειωτα ερωτήματα και ξεκαρδιστικές παρεξηγήσεις – στο τσακ – λίγο πριν την καταστροφή.

Ταυτότητα παράστασης
Ελεύθερη προσαρμογή και καλλιτεχνική επιμέλεια: Δήμητρα Παπαδοπούλου
Σκηνοθεσία: Γιώργος Λύρας
Σκηνικά: Αρετή Μουστάκα
Φωτισμοί: Αλέξανδρος Αλεξάνδρου
Κοστούμια: Κατερίνα Ανδρικοπούλου
Πρωτότυπη Μουσική Σύνθεση: Αντώνης Παπακωνσταντίνου
Διανομή (με σειρά εμφάνισης)
Τζέρυ: Κρατερός Κατσούλης
Βασιλική Σεβαστού: Βάσω Γουλιελμάκη
Γκρέτα: Ροζαμάλια Κυρίου
Μαίρη Κούκου: Δανάη Λουκάκη
Απόστολος Σεβαστός: Κώστας Αποστολάκης
Τόνυ Κούκος: Τόνυ Δημητρίου
Μαργαρίτα Τσαμασφίρα Φουξ: Ηλιάνα Γαϊτάνη
Ζέτα: Κορίνα Θεοδωρίδου
Μάνος: Λάζαρος Βασιλείου
Προπώληση εισιτηρίων inTickets.
Πληροφορίες
«ΣΤΟ ΤΣΑΚ!» της Δήμητρας Παπαδοπούλου
Θέατρο Radio City
Λεωφ. Βασ. Όλγας 11, Θεσσαλονίκη
Θέατρο Αλέκος Αλεξανδράκης, Αθήνα
Πρεμιέρα: Πέμπτη 16 Ιανουαρίου
- Ινδία: Βίαιη αστυνομική επέμβαση σε πορεία διαμαρτυρίας κατά της κυβέρνησης Μόντι στο Νέο Δελχί
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 16χρονη με πλαστή ταυτότητα σε μπαρ
- Θεσσαλονίκη: Σε 30χρονο ανήκει η σορός που εντοπίστηκε μετά τη φωτιά σε Ι.Χ. στο Ωραιόκαστρο
- Πώς είναι να μεγαλώνεις στο πιο διάσημο εστιατόριο του Χόλιγουντ δίπλα στον Μπαράκ Ομπάμα και τον Μπραντ Πιτ
- Κίνηση: Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό – Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό και στους δρόμους γύρω από το λιμάνι του Πειραιά
- Κουτλουάι: «Δεν κατάλαβα γιατί ο Όσμαν πήγε στον ΠΑΟΚ» (vid)
- Στο Κρεμλίνο η ΥΠΕΞ της Βόρειας Κορέας – Στο επίκεντρο η Ουκρανία και η στρατιωτική συνεργασία των δύο χωρών
- Κούβα: Ιστιοφόρο ισπανικής ΜΚΟ έφτασε με ανθρωπιστική βοήθεια
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 20.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442