Χωρίς εισιτήριο θα μετακινούνται οι επιβάτες του Μετρό Θεσσαλονίκης, σήμερα Σάββατο και αύριο Κυριακή σύμφωνα με ανακοίνωση της Ελληνικό Μετρό Α.Ε. και της εταιρεία λειτουργίας του THEMA.
Συκεκριμένα αναφέρεται ότι «η Ελληνικό Μετρό Α.Ε. και η Εταιρεία Λειτουργίας THEMA συμμετέχοντας στις εορταστικές εκδηλώσεις που διοργανώνονται στον δήμο Θεσσαλονίκης τον μήνα Δεκέμβριο, ενημερώνουν ότι, η διέλευση και επιβίβαση του κοινού στο Μετρό Θεσσαλονίκης θα είναι ελεύθερη, χωρίς επικύρωση εισιτηρίου, από τις 18.00 της Παρασκευής έως και 00.30 της Κυριακής».
Η ελεύθερη διέλευση και επιβίβαση του κοινού θα ισχύει για τις εξής ημερομηνίες:
Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2024 (από τις 18:00) έως και την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2024,
Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2024 (από τις 18:00) έως και την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2024.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας